Antena Meniu Search
x

Video 26 mai, o zi neagră în lumea artistică. Au murit în mod neașteptat muzicianul Andrew Fletcher, actorul Ray Liotta și toboșarul Alan White

Zi neagră în lumea muzicii şi a filmului. Andrew Fletcher, unul dintre membrii fondatori ai legendarului grup muzical Depeche Mode, s-a stins din viaţă la 60 de ani. Familia artistului spune că moartea s-a produs din cauze naturale. În aceaşi zi lumea a spus adio şi actorului Ray Liotta, care a murit în somn la 67 de ani, dar şi toboşarului trupei Yes, Alan White.

de Redactia Observator

la 27.05.2022, 20:40

Vezi și

Timp de mai bine de patru decenii, alături de colegii de trupă, Andrew Fletcher a fascinat generaţii întregi. Depeche Mode a revoluţionat muzica electronică şi a creat un fenomen la nivel global. Alături de Dave Gahan, Martin Gore şi, ulterior, Alan Wilder, Fletch, aşa cum era poreclit, a fost considerat unul dintre pionerii muzicii synth-pop din anii 80' - 90'. Componenții trupei britanice au confirmat moartea lui pe rețelele de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Andrew Fletcher a murit din cauza naturale, susține familia

Andy avea 60 de ani şi, potrivit familiei, a murit acasă, din cauze naturale. În mediul online, au curs mesaje de condoleanţe, inclusiv din partea colegilor de generaţie de la The Cure sau Pet Shop Boys.

Pe acelaşi subiect

Trupa britanică a strâns numeroşi fani şi în ţara noastră de la începutul anilor 90', după căderea comunismului, când influenţa ''depeşariilor'' s-a putut observa şi în moda. Printre adolescenţi şi tineri erau la mare căutare blugii largi, bocancii cu ţinte, tunsorile specifice sau ochelarii de soare.

Depeche Mode a concertat de trei ori în România: de două ori la Bucureşti, în 2006 şi 2013, iar ultima dată la Cluj-Napoca, în 2017.

Actorul Ray Liotta a murit în somn

În aceeaşi zi, s-a stins din viaţă şi actorul Ray Liotta, cunoscut pentru rolurile din Goodfeelas sau Field of Dreams. Actorul de 67 de ani a fost găsit fără suflare în Republica Dominicană, unde lucra la un nou film. Ray urma să se căsătorească cu Jacy Nitollo, iubita lui mai tânără cu 20 de ani.

Lumea şi-a luat adio şi de la toboşarul trupei Yes, Alan White. Artistul în vârstă de 72 de ani a murit în casa sa din Seattle din cauze naturale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » 26 mai, o zi neagră în lumea artistică. Au murit în mod neașteptat muzicianul Andrew Fletcher, actorul Ray Liotta și toboșarul Alan White