Antena Meniu Search
x

Trei hoți din Sineşti, prinși și eliberați. Metoda folosită de ei, pe toate drumurile din țară!

Poliţiştii au reuşit să prindă trei dintre hoţii care au dat naştere fenomenului "Sineşti", după ce mai marii ministerului de Interne au cerut o verificare la IPJ Ialomiţa.

Vezi și

Poliţiştii au reuşit să prindă trei dintre hoţii care au dat naştere fenomenului "Sineşti", după ce mai marii ministerului de Interne au cerut o verificare la IPJ Ialomiţa. Suspecţii sunt bănuiţi că au furat geanta unui şofer care şi-a lăsat maşina cu portierele descuiate timp de câteva minute. Prejudiciul a fost recuperat, iar păgubitul ar vrea să se împace cu hoţii.

Cei trei au stat 24 de ore in arest, dupa ce politistii au emis un mandat in acest sens, dar procurorii de la Urziceni au considerat ca fapta este un simplu furt si nu se impune sa ceara o masura preventiva in fata instantei de judecata.

Astfel, cei trei au plecat liberi dupa ce au expirat cele 24 de ore si vor fi cercetat. O explicatie exista. Pedeapsa pentru furt, daca nu sunt circumstante agravante, este mai mica de 5 ani si de multe ori magistratii nu dicteaza o masura preventiva. 

Suspectii l-au pradat pe un barbat in urma cu 10 zile in apropiere de Sinesti. I-au luat o geanta din masina pe care omul o lasase cu potierele descuiate, dar acum victima le-ar fi transmis politistilor ca vrea sa se impace cu faptasii, dupa ce prejudiciul i-a fost recuperat.

Fenomenul furturilor de la Sinesti a fost prost gestionat, spun sefii Politiei, iar seful IPJ Ialomita si mai multi politisti sunt cercetati pentru ca ar fi ignorat situatia. Drumul european E 85, dintre Buzau si Bucuresti este spaima soferilor de tir, care sunt vizati in permanenta de hoti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Trei hoți din Sineşti, prinși și eliberați. Metoda folosită de ei, pe toate drumurile din țară!