Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video 50 Cent, show incendiar la Bucureşti. Fanii au fost în delir: "Cel mai mare vis împlinit până acum. Cu el am crescut"

Unul dintre cei mai mari rapperi din lume a concertat aseară la Bucureşti. 50 Cent a făcut un adevărat spectacol pe scena de la Romaero, în faţa a de mii de fani, care au fredonat şi au dansat cât i-au ţinut picioarele. Pentru mulţi dintre ei, veniţi de la sute de kilometri distanţă, concertul de aseară înseamnă un vis împlinit.

de Eduard Marin

la 19.08.2024 , 08:14

Rapper-ul american a strâns mii de fani din întreaga ţară. Asteptat cu mare entuziasm de catre admiratorii din Romania, 50 Cent a oferit publicului un spectacol pe masura, iar fanii au fost in delir inca din primele momente in care artistul și-a facut aparitia pe scena. Unii au venit de la sute de kilometri distanţă, special pentru îl vedea în carne şi oase pe artistul lor preferat.  

Mai bine de două ore, fanii au cântat şi au dansat alături de rapper. Faimoasele hit-uri - „Candy Shop“ sau „Just a lil Bit“ au creat frenezie în public. "Maxim, atmosfera, totul, e 50 Cent, cel mai mare vis implinit pana acum. Da, sunt fan, absolut, cu el am crescut", spune un fan. De-a lungul carierei, 50 Cent a colaborat cu nume mari din industrie şi a fost nominalizat în topul celor mai buni "50 de rapperi" de către Billboard. Show-ul a facut parte din turneul global "The Final Lap Tour", care a debutat anul trecut și include peste 100 de spectacole din 35 de țări.

Vezi și
Eduard Marin Like
Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » 50 Cent, show incendiar la Bucureşti. Fanii au fost în delir: "Cel mai mare vis împlinit până acum. Cu el am crescut"