Antena Meniu Search
x

Video 52 de migranţi, opriţi în Vama Petea. Cele trei călăuze au spus vameşilor că pleacă la muncă în Polonia, iar în TIR-uri au bunuri personale

52 de migranţi din Bangladesh şi Egipt au fost descoperiţi în timp ce încercau să treacă graniţa către Ungaria clandestin. Poliţiştii sătmăreni i-au găsit ascunşi în două camioane înmatriculate în ţara noastră. Trei tineri din judeţul Argeş au declarat poliţiştilor că urmau să primească sume de bani pentru transport.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 23.03.2023, 13:41

Vezi și

Cele trei călăuze urmau să primească sume cuprinse între 1.000 şi 3.000 de euro pentru fiecare migrant care ar fi trebuit să ajungă în Italia sau în Germania. Acum, cei trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv, iar cei 52 sunt cercetaţi în acelaşi dosar pentru încercare de trecere frauduloasă a frontierei.

Migranţii aveau permis de muncă în România, dar acest act nu le oferea dreptul să treacă în Ungaria. La controlul vameşilor din vama Petea, călăuzele au declarat că intenţionau să ajungă în Polonia, iar în cele două TIR-uri au bunuri personale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » 52 de migranţi, opriţi în Vama Petea. Cele trei călăuze au spus vameşilor că pleacă la muncă în Polonia, iar în TIR-uri au bunuri personale