Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scandal monstru şi 7.000 de lei amendă la un priveghi din Botoşani, au intervenit jandarmii

Scandal uriaş la un priveghi din Botoşani, după ce jalea, urletele şi manelele au atins un nivel apoteotic. Fumul grătarelor pornite în suferinţă au acoperit două cartiere, iar străzile au fost blocate de maşini şi persoanele care participau la priveghi.

de Redactia Observator

la 12.09.2018 , 14:02

Scandal uriaş la un priveghi din Botoşani, după ce jalea, urletele şi manelele au atins un nivel apoteotic.

Fumul grătarelor pornite în suferinţă au acoperit două cartiere, iar străzile au fost blocate de maşini şi persoanele care participau la priveghi.

Presa locală precizează că nu a fost nevoie să sune cineva la 112 pentru că muzica dată la maxim se auzea de la kilometri depărtare.

Articolul continuă după reclamă

Grătarele au fost şi ele aprinse pentru pomană, deşi locul nu este amenajat pentru aşa ceva, fumul învăluind clădirile din vecinătate. Prin urmare, jandarmii au intervenit şi au dat amenzi uriaşe

"Sancţiunea aplicată în seara precedentă de oamenii legii se pare că nu a avut niciun efect, de această dată doi bărbaţi fiind amendaţi cu câte 3.500 de lei fiecare, pentru tulburarea liniştii publice şi nerespectarea prevederilor Legii picnicului", a precizat purtătorul de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean.

Amenzile au fost aplicate doar după ce contravenienţii au fost avertizaţi în prealabil cu privire la deranjul făcut şi au refuzat să se conformeze, precizează autorităţile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Scandal monstru şi 7.000 de lei amendă la un priveghi din Botoşani, au intervenit jandarmii