Antena Meniu Search
x

A ales moartea la doar 20 de ani. Vlad, un student la Medicină, s-a aruncat în gol de la etajul trei al Spitalului Sf. Spiridon din Iași după ce a suferit o operație

Doar 20 de ani, student la Medicină Dentară și un viitor în fața ochilor. Și cu toate acestea a ales moartea. Vlad s-a sinucis aruncându-se de la etajul 3 al Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași, unde era internat în urma unei intervenții chirurgicale la colon.

de Redactia Observator

la 08.05.2024, 11:45

A ales moartea la doar 20 de ani. Vlad, un student la Medicină, s-a aruncat în gol de la etajul trei al Spitalului Sf. Spiridon din Iași după ce a suferit o operație - BZI

Incidentul a avut loc pe 18 aprilie, iar tânărul nu a lăsat în urma lui niciun bilet de adio care să îi explice gestul fatal. Colegii tânărului spun că acesta suferea de megacolon.

A ales moartea la 20 de ani

„A fost diagnosticat cu megacolon, a făcut o operație din ce știu. Din ce am mai auzit, s-a sinucis după ce i s-a pus colostomă, o pungă colectoare. Nu se știe nimic exact”, a declarat un student la Medicină Dentară pentru BZI.

„Incidentul a avut loc în urmă cu două săptămâni. Este vorba de un student în vârstă de 20 de ani, care a fost internat la Clinica de Chirurgie a Spitalului Clinic Județean de Urgență «Sf. Spiridon». Avea o afecțiune gravă, dar nu era vorba de neoplasm. Nu putem spune că a fost vorba de act suicidal, deoarece el nu lăsat niciun bilet de adio. Colegii au intervenit, dar în ciuda tuturor eforturilor, pacientul a încetat din viață”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon”.

Ce spun polițiștii

La data de 18 aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un tânăr, pacient internat la un spital din municipiul Iași, s-a aruncat în gol de la etajul 3 al clădirii. Polițiștii deplasați la fata locului au constat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un tânăr de 20 de ani. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » A ales moartea la doar 20 de ani. Vlad, un student la Medicină, s-a aruncat în gol de la etajul trei al Spitalului Sf. Spiridon din Iași după ce a suferit o operație