Antena Meniu Search
x

Video A căzut ca secerat la 2.000 de metri altitudine. Un bărbat de 44 de ani a făcut infarct lângă prietenul său de drumeţii. Nu a mai putut fi salvat

O expediţie în munte s-a încheiat tragic pentru un turist în vârstă de 44 de ani. Bărbatul a făcut un infarct la peste două mii de metri altitudine. 

de Redactia Observator

la 13.11.2023, 08:51

Vezi și

Bărbatul se afla alături de un prieten în apropiere de vârful Piule, când, la un moment dat a căzut din picioare, ca secerat. Speriat, tovarăşul de drumeţie a sunat imediat la 112 şi mai apoi a început manevrele de resuscitare. 

A căzut ca secerat la 2.000 de metri altitudine

Din cauza condiţilor meteorologice vitrege şi a zonei greu accesibile salvatorii au reuşit să ajungă la victimă abia după zeci de minute.

Chiar dacă au cerut în sprijin şi un elicopter, rafalele puternice de vânt au împiedicat aterizarea acestuia. Din păcate, la scurt timp, a fost declarat decesul bărbatului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » A căzut ca secerat la 2.000 de metri altitudine. Un bărbat de 44 de ani a făcut infarct lângă prietenul său de drumeţii. Nu a mai putut fi salvat