Antena Meniu Search
x

Video "A căzut din picioare". Alexandra, ucisă în bătaie de propria mamă, la 9 ani. Medicii au încercat o oră să o resusciteze

O fetiţă de 9 ani a fost ucisă în bătaie de propria mamă. O femeie de 31 de ani, atenţie, cunoscută cu probleme psihice. Un lucru important de spus, pentru că am mai vorbit despre faptul că aceşti pacienţi nu sunt supravegheaţi şi pot deveni periculoşi pentru ei şi pentru cei din jur. În al doilea rând, vecinii spun că ţipetele de copil erau la ordinea zilei în apartamentul în care a avut loc oroarea. Surorile mai mici ale fetei au fost luate acum de Protecţia Copilului. 

de Adrian Obreja

la 31.01.2024, 18:06

Vezi și

Alexandra a fost găsită în comă, cu urme de violenţă extremă pe corp. Medicii au resuscitat-o aproape o oră, însă ultima bătaie a fost prea mult pentru trupul firav al copilei de 9 ani. Fetiţa şi cele două surori ale ei locuiau împreună cu mama într-un apartament închiriat în Galaţi. Apropiaţii spun că femeia de 31 de ani îşi bătea frecvent fiicele.

Femeia era cunoscută cu probleme psihice

Adrian Obreja, reporter Observator: Serile trecute s-au auzit din apartament zgomote puternice și țipete de copil, iar vecinii spun că aici intrau și ieșeau foarte multe persoane zilnic.

Vecină: Înțeleg că seara a bătut-o și când am intrat acolo o femeie cu o salopetă spunea: de ce ai batut-o? Numai pe ea stai cu gura pe ea, de ce ai bătut-o? Era foarte agitată femeia. 

Pe acelaşi subiect

Vecină: Bușituri foarte multe și urlete de copil și mereu se auzeau urlete de copil.

Ovidiu Zaharia, procuror PT Galați: Leziunile sunt din diverse momente anterioare. Decesul acesteia ar fi intervenit ca urmare a acțiunilor violente desfășurate de mama ei cunosuctă cu probleme psihice. Probabil ca se va dispune și efectuarea unei expertize psihiatrice.

Mătuşa fetiţelor, cea care încerca să le scape pe fete de bătăile mamei, a fost şi ea dusă la audieri.

Celelalte două fetiţe ale femeii, de 5 şi 7 ani, care ar fi asistat la crimă, au fost salvate la timp.

Procurorii au deschis un dosar penal in rem pentru omor calificat, iar mama riscă să fie decăzută din drepturile părinteşti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "A căzut din picioare". Alexandra, ucisă în bătaie de propria mamă, la 9 ani. Medicii au încercat o oră să o resusciteze