Antena Meniu Search
x

Video Elev de clasa a 9-a, snopit în bătaie de un coleg, la un liceu din Orşova. Băiatul de 15 ani a ajuns la spital semiconştient

Un elev de clasa a 9-a a ajuns în stare gravă la spital după o bătaie la şcoală. Băiatul a primit de la un coleg mai mulţi pumni şi a fost lăsat semiconştient. În acest caz s-a deschis un dosar penal, iar Inspectoratul, dar şi reprezentanţii şcoli vor lua mai multe măsuri pentru cei vinovaţi. 

de Redactia Observator

la 31.01.2024, 14:09

Vezi și

Scene de groază la Liceul Teoretic "Traian Lalescu", din Orşova, după ce doi elevi s-au luat la bătaie în timpul pauzei. Fără să răspundă la strigăte şi aproape inconştient, băiatul de 15 ani este ţinut pe braţe de colegii lui. 

Andreea Mihai, medic școlar: Asistenta medicală din unitate era undeva în şcoală, într-o clasă şi a venit în fugă să mă cheme din cabinet că la etajul 1 este un elev căzut, inconştient. Am găsit un băiat din clasa a 9-a aşezat pe trepte, în stare de semiconştienţă şi am aflat de la colegii care erau în jurul lui că un alt elev îl lovise cu un pumn în zona maxilarului. Dupa care a căzut, s-a lovit la cap şi şi-a pierdut cunoştinţa pentru câteva minute. 

Tânărul a primit îngrijiri medicale în şcoală şi a fost lăsat să meargă la ore după ce şi-a revenit.

La scurt timp, elevului i s-a făcut din nou rău

Pe acelaşi subiect

Andreea Mihai, medic școlar: A început să tremure foarte tare că și cum ar fi făcut un frison, ne-am impacientat și am sunat la 112. 

Acesta a fost transportat de urgenţă la spital. 

Elena Boloboi, director îngrijiri medicale Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin: Pacientul era dezorientat cu o amnezie retrogradă. A prezentat escoriaţii faciale şi un traumatism cranio-cerebral.

În unitatea de învăţământ se fac acum mai multe anchete, iar în cazul vinovaţilor se vor lua mai multe măsuri.

Nelia Copilu, purtător de cuvânt ISJ Mehedinți: Inspectoratul şcolar a trimis la faţa locului o echipă de inspectori. S-au purtat discuţii cu părinţii elevilor implicaţi şi aşteptăm rezultatele anchetei.

Reporter: Ce măsuri s-au luat până acum?

Dorin Oprescu, director Liceul Teoretic "Traian Lalescu" Orșova: Convocarea grupului anti-bullying. Se scade media la purtare, sunt măsurile interne. 

Şi Poliţia face mai multe cercetări să afle cum s-a întâmplat totul. 

Gabriela Ciocioană, purtător de cuvânt IPJ Mehedinți: Fiind întocmit un dosar penal sub aspectul infracţiunii de lovire sau alte violente. 

Ieri a fost ziua Internaţională a Nonviolenţei în şcoli. Doar anul trecut, 82% dintre elevii români au fost martori ai situaţiilor de bullying sau bătaie în şcoală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Elev de clasa a 9-a, snopit în bătaie de un coleg, la un liceu din Orşova. Băiatul de 15 ani a ajuns la spital semiconştient