Antena Meniu Search
x

A condus cu vizeză spre moarte. Șofer mort pe loc, în mașina făcută zob: a intrat pe contrasens, a lovit alt vehicul, apoi s-a răsturnat într-un canal, în Constanța

Tragedie, noaptea trecută, şi pe un drum din judeţul Constanţa. Atenţie, urmează imagini şi informaţii cu impact emoţional! Un bărbat a murit pe loc, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a răsturnat într-un canal de irigaţii dezafectat, din localitatea Moviliţa.

de Redactia Observator

la 20.05.2023, 10:52

Vezi și

Potrivit martorilor, şoferul conducea cu viteză, iar într-un moment de neatenţe a pătruns pe contrasens, a acroşat o altă maşină, apoi s-a răsturnat. Autoturismul s-a transformat într-un morman de fiare, iar bărbatul nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire. Şoferul celeilalte maşini a scăpat nevătămat.

"La data de 19 mai a.c., în jurul orei 21.45, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe D.N. 38, în apropierea orașului Techirghiol, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, care ar fi circulat din sensuri opuse, conduse de doi bărbați, de 49 de ani, respectiv 27 de ani.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 49 de ani a decedat. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", potrivit IPJ Constanța.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » A condus cu vizeză spre moarte. Șofer mort pe loc, în mașina făcută zob: a intrat pe contrasens, a lovit alt vehicul, apoi s-a răsturnat într-un canal, în Constanța