Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "A dat drumul la boxă ca să nu audă vecinii". Florentina a plătit cu viaţa iubirea extremă pentru propriul său călău. Femeia a fost arsă de vie în casă

O tânără de 29 de ani din Vaslui a fost ucisă cu sânge rece chiar de concubinul ei, în faţa copilului de 10 ani. În urmă cu doar câteva zile, un apel la 112 anunţa că femeia a luat foc, după ce o drujbă s-ar fi aprins lângă ea. Chiar dacă a fost dusă de urgenţă la spital, medicilor le-a fost imposibil să o salveze, deoarece aceasta avea arsuri pe 80% din suprafaţa corpului. După patru zile de anchetă, însă, poliţiştii au ajuns la concluzia şocantă că nu a fost un accident, ci tânăra a fost omorâtă de iubitul ei. 

de Lili Trifu

la 31.08.2024 , 08:12

Gestul şocant şi de o cruzime ieşită din comun al individului s-ar fi petrecut chiar sub ochii copilului celor doi, un băieţel în vârstă de 10 ani.

Ucisă în faţa copilului 

"Copilul noroc că a fugit. Dacă nu fugea copilul, îi dădea foc şi lui. Dar el e bolnav psihic", spune un vecin.

Vezi și

Imediat după ce şi-a incendiat partenera, individul a sunat la 112 şi a spus că femeia a fost victima unui accident casnic - o drujbă pe care o ţinea în braţe s-ar fi aprins din senin. 

Pe acelaşi subiect

"Pe urmă, am aflat că el i-a dat foc, că de la bani s-a îmbătat, a dat drumul la boxă ca să nu audă vecinii şi fratele lui, a dat nu ştiu ce pe ea", a declarat mama victimei.

"A tăiat cu flexul în casă şi benzina era lângă el, în pat şi au sărit scântei şi a luat foc, dar asta nu cred", a spus şi fratele agresorului.

Dusă de urgenţă la spital, tânăra de 29 de ani a murit a doua zi. 

"A fost adusă o femeie în stare foarte gravă, cu arsuri de gradul 3 pe o suprafaţă corporală de aproximativ 80%. În ciuda îngrijirilor medicale acordate, aceasta a decedat", a declarat Oana Balbuzan - Spitalul de Urgență Bârlad.

Şi-a iubit prea mult călăul

Cei doi formau un cuplu încă de când victima era adolescentă, însă bătăile erau la ordinea zilei. Chiar dacă trăia un calvar, femeia nu a avut niciodată curaj să îl părăsească pe individ.

"Ea se iubea cu el, ţinea la el mult. De bătut o bătea, o bătea urât. La orice, ochii vineţi", a declarat un vecin.

"O trimitea pe la spital. Dimineaţa pleca, seara o aducea. Cu securea mi-a dat, ca să nu mă bag pentru ea", a completat fratele agresorului.

Chiar dacă iniţial a încercat să mascheze oribila crimă, după patru zile, în faţa anchetatorilor, individul a recunoscut totul. A ajuns direct în arest preventiv, şi acum riscă ani grei de închisoare. Tânăra de 29 de ani urmează să fie înmormântată astăzi.

Lili Trifu Like
Întrebarea zilei
Ce variantă aţi ales pentru încălzirea locuinţei?
Observator » Evenimente » "A dat drumul la boxă ca să nu audă vecinii". Florentina a plătit cu viaţa iubirea extremă pentru propriul său călău. Femeia a fost arsă de vie în casă