Antena Meniu Search
x

Video "A distrus o familie!" Şoferiţa care a provocat accidentul din Timiş, în care trei membri ai unei familii au murit, s-a stins din viaţă la spital

Tragedie pe o șosea din Timiș. Destinul unei familii a fost curmat brusc în urma unui accident violent. O şoferită de 32 de ani a intrat pe contrasens şi a lovit maşina în care se aflau doi copii şi părinţii lor. Cei doi soţi şi copilul de 1 an şi trei luni au murit pe loc, iar băiatul de 7 ani al familiei a fost rănit grav şi transportat la spital. Este de altfel singurul supravieţuitor al accidentului. Şi şoferiţa vinovată a murit câteva ore mai târziu, la spital. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional. 

de Redactia Observator

la 28.03.2022, 16:42

Tragedia a lăsat în urmă două familii îndoliate. La locul accidentului au ajuns într-un suflet fratele şi soţul şoferiţei de 32 de ani. 

Soţ soferiţă: - Eu sper că Dumnezeu ne vede şi n-a fost distrusă o familie.

-Doi soţi şi un copil au murit, să ştiţi.

- A distrus o familie atunci, na!

Pe acelaşi subiect

Frate şoferiţă: - Nu s-a asigurat niciunul! Uitaţi-vă cum arată maşinile! 

- Sunt distruse.

- Praf, nu distruse.

Şoferiţa vinovată a murit câteva ore mai târziu

Deşi a ajuns la spital conştientă, şoferiţa a murit mai târziu. Chiar ea ar fi produs accidentul, spun martorii. Ar fi intrat în depăşire fără să se asigure şi a lovit frontal un autoturism în care se afla o familie întreagă. Cei doi părinţi şi bebeluşul lor de un an şi trei luni au murit pe loc. Fratele mai mare, un băiat de 7 ani, este singurul supravieţuitor. 

Martori: Un accident foarte urât.

- S-au izbit cu viteză mare. Asta s-a auzit. Şi asta cred că şi este. Că n-a circulat regulamentar 100%. 

- Sunt multe gropi. Dar nu-mi dau seama aici cum s-a întâmplat că-i drum drept.

Vasile Mânzatu, ISU Timişoara: Intervenţia a fost dificilă din mai multe motive, au fost implicaţi şi doi copii. Şi, datorită faptului că maşinile au fost grav avariate, a fost dificil de extras victimele din maşini.

Potrivit poliţiştilor, în urma accidentului a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "A distrus o familie!" Şoferiţa care a provocat accidentul din Timiş, în care trei membri ai unei familii au murit, s-a stins din viaţă la spital