A doua ediției a festivalului Deltei din Capitală
Ciorbă sau saramură? Prăjit sau pe grătar? Sunt dilemele cu care se confruntă mai mereu pasionaţii de peşte
Ciorbă sau saramură? Prăjit sau pe grătar? Sunt dilemele cu care se confruntă mai mereu pasionaţii de peşte
Cum o vorbă românească spune "peşte, mămăliga prăpădeşte", ai spune că mai tot timpul câştigător preparatul la tigaie. În Deltă, însă, cel mai căutat e borşul. Cu apă direct din Dunăre şi legume culese din spatele casei. Preţ de câteva zile, o bucătă din Deltă a ajuns şi în aglomerata Capitală.
Pentru o porţie de peşte la grătar bucureştenii au plătit 15 lei, iar pentru un borş, 10 lei. Au stat la coadă şi 20 de minute. Mulţi n-au apucat să guste din totate bucatele, dar se vor întoarce mâine pentru încă o repriză.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰