Antena Meniu Search
x

Video "A făcut-o lată iarăşi! Nu are nicio treabă că omoară oameni". Șofer din Mureș, oprit cu focuri de armă și cuie pe asfalt. O polițistă a fost rănită

Scandal pe o şosea din Mureş. O poliţistă a fost rănită în misiune de un individ care circula cu permisul suspendat. Echipajul de poliţie i-a făcut semn să oprească, însă şoferul a mai mers 20 de kilometri cu agenţii pe urme. N-a putut fi oprit nici cu focuri de armă, ci doar după ce pe şosea s-a pus o bandă de cuie. Bărbatul de 54 de ani este o cunoştinţă mai veche a poliţiştilor. Acesta a incendiat maşini şi a aruncat cu benzină pe oameni în trecut. 

de Redactia Observator

la 28.05.2023, 09:17

Vezi și

Localinică din Șăulia, Mureş: A făcut-o lată iarăşi! Că nu are nicio treabă că omoară oameni.

Pe şoseaua dintre Șăulia şi Berghia parcă s-a turnat aseară un film cu gangsteri. Un echipaj de poliţişti locali, aflat în patrulare, l-au văzut pe individul de 54 de ani, din localitatea Șăulia, conducând mașina personală cu toate că avea permisul suspendat. Au oprit maşina, însă şoferul a refuzat să se dea jos din mașină sau să lase jos geamul. Ba, mai mult, a dat brusc înapoi, moment în care a lovit o poliţistă. Apoi a fugit. 20 de kilometri l-au urmărit agenţii.

Localinică din Șăulia, Mureş: A fost urmărit de Poliţie, nici vorbă să oprească, nimic. Şi până la urmă, n-a avut încotro decât să tragă, am înţeles că a tras.

Reporter: A tras după el?

Pe acelaşi subiect

Localinică din Șăulia, Mureş: Da, da, da, a tras după el că...n-au mai putut. Vă daţi seama, nici măcar intenţie să oprească sau să încetinească, sau ceva de genul, nimic! Putea să intre în alcineva, să omoare, să nenorocească. 

Prins după ce poliţiştii au pus pe şosea benzi de cuie

Era deja în localitatea Berghia. Bărbatul s-a baricadat în mașină, iar, ca să-l facă să iasă, polițiștii au tras un foc de avertisment în plan vertical. Degeaba. Aşa că agenţii au fost nevoiţi să spargă luneta maşinii pentru a putea debloca ușa, ca să-l scoată pe individ.

Nu e prima dată când dă de lucru poliţiştilor. 

Localinică din Șăulia, Mureş: A făcut mai multe chestii pe aici, prin Șăulia, mai multe prostii. Şi tot mereu poliţia merge pe acolo pentru că face minuni destul de mari. A luat benzină, de ceva timp, de vreo două luni şi jumate - trei, cam aşa, a amestecat-o cu ceva, ulei, nu ştiu cu ce, şi a mers şi a aruncat pe oameni. Cu bricheta să dea foc, pe oameni.

Prima oprire apoi a fost la spital. 

Dr Medeea Pavel, UPU SMURD Târgu Mureș: Pacientul s-a prezentat pentru recoltarea de probe biologice, încătuşat, fiind violent la faţa locului.

Individul e cercetat acum pentru ultraj, conducere fără permis și distrugere.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » "A făcut-o lată iarăşi! Nu are nicio treabă că omoară oameni". Șofer din Mureș, oprit cu focuri de armă și cuie pe asfalt. O polițistă a fost rănită