Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A fost arestat Rumburak! Travis Pleşan, un interlop extrem de periculos, a intrat în casă peste doi bucureşteni, le-a luat toţi banii şi câinele de rasă (Video)

Un infractor periculos a ajuns în arestul Capitalei, după ce a tâlhărit o familie din Capitală. Este vorba despre Travis Pleşan (43 de ani), zis şi Rumburak.

de Redactia Observator

la 15.04.2018 , 12:32

Un infractor periculos a ajuns în arestul Capitalei, după ce a tâlhărit o familie din Capitală. Travis Pleşan (43 de ani), zis Rumburak, a întrat în casă peste doi bucureşteni şi, sub ameninţarea unui cuţit, le-a luat toţi banii, dar şi un câine de rasă.

„Cercetările au fost declanşate în data de 10 aprilie, când, în jurul orei 4.30, poliţiştii Secţiei 14 au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, un bărbat necunoscut a pătruns în apartament şi, sub ameninţarea cuţitului, i-a deposedat pe el şi pe prietena sa de o sumă de bani şi de un câine de rasă“, precizează Poliţia Capitalei. 

Originar din Berzeasca (judeţul Timiş), Travis Pleşan este un interlop extrem de periculos, implicat în mai multe răfuieli între bande rivale, dar şi în jafuri în ţară şi străinătate.

Articolul continuă după reclamă

El a fost condamnat de mai multe ori pentru tâlhărie, ultraj şi furt calificat. Oamenii legii l-au identificat rapid pe autor şi l-au dat în urmărire. 

Travis Pleşan a fost prins vineri seară, pe raza judeţului Dolj, în timp ce mergea spre Timişoara, oraş pe care îl terorizează de ani de zile, alături de alţi interlopi cunoscuţi din zonă, precum Sorin Udrea sau fraţii Gazibara, scrie adevarul.ro. (Vezi video aici)

Travis Pleşan a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, fiind cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 pentru tâlhărie calificată.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » A fost arestat Rumburak! Travis Pleşan, un interlop extrem de periculos, a intrat în casă peste doi bucureşteni, le-a luat toţi banii şi câinele de rasă (Video)