Antena Meniu Search
x

Foto A fost găsit defibrilatorul gratuit furat din centrul Braşovului. Hoţul a încercat să-l vândă pe 100 de euro unui medic

Poliţia a găsit defibrilatorul amplasat gratuit în centrul Braşovului, care a fost furat acum 2 săptămâni. Hoţul ar fi încercat să vândă aparatul contra sumei de 100 de euro unui medic care a ajutat la anchetă.

de Redactia Observator

la 13.09.2023, 12:34

"În cadrul activităţilor de cercetare penală şi investigaţii relativ la comiterea infracţiunii de furt al unui defibrilator portabil din zona Livada Poştei, din municipiul Braşov, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov - Secţia 1 Poliţie, cu sprijinul a doi cetăţeni, au stabilit datele necesare care au condus la indentificarea dispozitivului medical în cauză. Poliţiştii au descoperit şi ridicat defibrilatorul din posesia unei persoane care voia să-l tranzacţioneze cu suma de 100 de euro", au precizat, miercuri, reprezentanţii IPJ Braşov.

Aparatul medical a fost predat reprezentanţilor Primăriei Municipiului Braşov, pentru reutilizarea de îndată în scopul pentru care a fost destinat, respectiv cazuri de urgenţă medicală.

"Cercetările sunt continuate în vederea tragerii la răspundere penală a persoanelor bănuite, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov", a mai sursa informat sursa citată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » A fost găsit defibrilatorul gratuit furat din centrul Braşovului. Hoţul a încercat să-l vândă pe 100 de euro unui medic