Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video A fost prins unul dintre traficanţii care i-a înjunghiat pe cei doi poliţişti de frontieră în parcarea de pe A1. Agenţii au fost externaţi

Un incident grav a avut loc azi noapte într-o parcare de camioane de pe autostrada A1 Timișoara-Arad. Doi poliţişti de frontieră au fost înjunghiaţi după ce au prins în flagrant mai multe călăuze şi migranţii pe care încercau să-i scoată din ţară. S-au tras şi mai multe focuri de armă.

de Iulia Pop

la 01.05.2024 , 13:36

Unul dintre poliţişti a fost externat încă din acestă dimineaţă, a fost rănit uşor în umăr, iar cel de-al doilea în urmă cu puţin timp era cel înjunghiat în fesă, gambă şi în genunchi, iar medicii au stabilit că rănile nu i-au pus viaţa în pericol astfel că au stabilit că poate să plece acasă . Grupul de migranţi era ascuns în spatele unor garduri în vecinătatea parcării de pe A1, aşteptau semnalul călăuzei ca să se urce în unul dintre TIR-uri.

O persoană este încă de negăsit

Transportul însă, şi asta nu ştiau migranţii, era filat de ore bune de poliţiştii de frontieră. În momentul în care au simţit că sunt descoperiţi, călăuzele i-au atacat pe oamenii legii, iar ca să îi împiedice pe migranţi să meargă mai departe pe acest câmp omenii legi au tras 13 focuri de armă. Grupul format din 8 migranţi şi o călăuză a fost ţinut pe loc până au ajuns în sprijin mai multe forţe, în căutarea celorlalţi migranţi au fost demarate ample operaţiuni. Au participat inclusiv cei de la Poliţia Naţională, Forţele Speciale, Jandarmeria iar în urmă cu puţin timp a fost adus aici inclusic un elicopter care survolează zona, la fel şi dronele cu termoviziune. În acest moment mai este căutată o singură călăuză, un bărbat din Afganistan.

Vezi și

În custodia poliţiştilor a ajuns şi cealaltă călăuză, un bărbat din Nepal care avea permis de şedere, iar în această dimineaţă a mai fost depistat şi o femeie, parte din grupul acesta care a fost descoperită pe câmp. Sunt în continuare operaţiuni de căutare. Din acest grup nu a fost stabilit încă nici componenţa lui, se bănuieşte că sunt în jur de 13 14 persoane spun poliţiştii de frontieră, cu toţii cu vize de muncă şi care venea din Nepal, Guineea şi Afganistan.

Iulia Pop Like

Îmi place să știu. Pun întrebări, și cer, imperios, răspunsuri! Îmi place să ascult. Sincer, uneori de atât e nevoie! Îmi place să scriu. Sunt perfecționistă și “lupt” pentru fiecare cuvânt din știre! Îmi place să zâmbesc.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » A fost prins unul dintre traficanţii care i-a înjunghiat pe cei doi poliţişti de frontieră în parcarea de pe A1. Agenţii au fost externaţi