Antena Meniu Search
x

Video "A fugit. Cu poliţia după el". Șofer beat, filmat cum face prăpăd cu mașina pe străzile din Pitești

Urmărire ca-n filme pe străzile din Piteşti, terminată cu şoferul în cătuşe. Bărbatul, care se urcase beat la volan, a făcut zob două mașini, cu poliția pe urme. Într-unul dintre autoturisme erau trei tineri. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Individul a fost prins de poliţişti abia când maşina lui a fost blocată. Chiar şi aşa, agenţilor nu le-a fost deloc simplu să se înţeleagă cu el. 

de Redactia Observator

la 05.12.2022, 08:59

Vezi și

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum, într-o curbă, maşina intră pe contrasens şi loveşte o alta care circula regulamentar.  

Şi ce-a făcut după ce i-a lovit?

A fugit. Cu poliţia după el. Şi, acolo, în curbă, probabil că s-au blocat roţile, ceva. Şi acolo l-au prins. 

În goana prin Pitești, șoferul băut a lovit două mașini

Pe acelaşi subiect

Cei trei oameni din maşina lovită au scăpat fără răni grave. Iniţial, şoferul fusese văzut de un echipaj de poliție cum conducea haotic pe o stradă din Pitești. I-au făcut semn să oprească şi, cum n-a făcut-o, au pornit în urmărirea lui. În goana prin oraş, bărbatul a lovit întâi o maşină parcată. 

Am fost sunat de către un vecin care m-a anunţat că mi-a fost lovită maşina în parcare. Am sunat imediat la 112. Am constatat că Poliţia ştia de acest incident.

Abia după ce a lovit a doua maşină s-a şi oprit.

Mădălina Epure, Poliția Argeș: Întrucât bărbatul era agitat a fost încătuşat şi condus la sediul Poliţiei pentru audieri. 

Anchetatorii i-au făcut dosar penal pentru că a condus băut și a refuzat recoltarea de probe biologice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » "A fugit. Cu poliţia după el". Șofer beat, filmat cum face prăpăd cu mașina pe străzile din Pitești