Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A găsit un portofel cu 4.500 de euro chiar în magazinul în care lucra. Ce a făcut o femeie din Vrancea după neaşteptata descoperire

A găsit un portofel cu o sumă mare în el, chiar în magazinul din Popeşti, judeţul Vrancea, în care lucra. Mioara a aşteptat să vadă dacă deţinătorul borsetei în care se afla şi portofelul se va întoarce după ea până la sfârşitul programului.

de Adrian Obreja

la 16.08.2024 , 22:05

Cum acesta nu a revenit, femeia s-a dus să o predea la secţia de poliţie cea mai apropiată. Gestul său a fost apreciat de poliţişti care au ţinut să o felicite public. „Uitucul” era un bărbat din Vâlcea, căruia nu i-a venit să creadă că şi-a recuperat banii.

Ce spun poliţiştii

Lecție de spirit civic, predată de o femeie din comuna Popești, județul Vrancea.

Articolul continuă după reclamă

La data 14 august a.c., ora 15.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Cotești au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat și-a uitat în cursul zilei de 13 august a.c. borseta, la vinăria unde aceasta lucrează și că nu s-a întors până la acel moment pentru a o recupera.

În baza documentelor găsite înăuntru, polițiștii au reușit să îl contacteze pe proprietarul bunului pierdut – un bărbat din județul Vâlcea. În interior se afla suma de 4.500 de euro, dar și mai multe documente și carduri bancare.

În scurt timp, cu ajutorul polițiștilor, portofelul a ajuns la proprietarul de drept. O felicităm, pe această cale, pe doamna Ochiuz Mioara, pentru gestul nobil pe care l-a făcut!

Adrian Obreja Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » A găsit un portofel cu 4.500 de euro chiar în magazinul în care lucra. Ce a făcut o femeie din Vrancea după neaşteptata descoperire