Antena Meniu Search
x

Video A început Festivalul Internaţional de teatru de la Sibiu: 5.000 de artişti, din peste 80 de ţări, vor anima străzile timp de 10 zile

Zece zile de magie! De asta vor avea parte cei care ajung, în această perioadă, la Sibiu, acolo unde, s-au deschis porţile Festivalului Internaţional de Teatru. Iar turiştii se pot bucura de muzică bună, spectacole de dans, dar şi acrobaţii la înălţime.

de Andrei Naiţă

la 25.06.2024 , 09:22

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu a transformat centrul oraşului într-un univers fascinant. Turiştii s-au lăsat seduşi de spectacolele inedite. "Festivalul nu numai că sarbatoreste unicitatea şi capacitatea de a aduce marile nume din lume, să joace aici, la Sibiu, dar întotdeauna ne gândim, cum facem să asigurăm această continuitate pentru viitor", a declarat Constantin Chiriac, director Festivalul Internațional de Teatru.

Şi cum distracţia este garantată, şi pe toate gusturile, 5.000 de artişti, din peste 80 de ţări, vor anima străzile pietonale şi pieţele din oraş. Totul spre încântarea vizitatorilor. Mâine, pe scenă urcă actorul american John Malkovich, care va juca în piesa "În singuratatea câmpurilor de bumbac", dar şi actriţa franceză Isabelle Adjani, cea care va primi o stea şi pe Aleea Celebrităţilor din Los Angeles.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
V-aţi gândit să renunţaţi la maşină din cauza scumpirilor repetate la pompă?
Observator » Evenimente » A început Festivalul Internaţional de teatru de la Sibiu: 5.000 de artişti, din peste 80 de ţări, vor anima străzile timp de 10 zile