Antena Meniu Search
x

Video A început Romanian Design Week. Timp de 3 săptămâni, mai multe cartiere din Bucureşti se transformă în "capitala" inovaţiei: surprizele din acest an

Capitala se transformă în punctul de întâlnire al celor mai creativi oameni din domeniul designului. A început Romanian Design Week, iar anul acesta evenimentul nu durează o săptămână, ci trei săptămâni. Festivalul se întinde în mai multe cartiere din centru şi pentru prima dată printre creatorii de bijuterii şi haine şi-au făcut loc şi producătorii români de fructe şi legume. 

de Redactia Observator

la 12.05.2023, 21:00

Vezi și

Timp de 17 zile designerii români cuceresc capitala. Evenimentul va avea o zonă principală, în Piaţa Amzei, dar şi puncte cheie în cartiere istorice ale Bucureștiului, precum Cotroceni, Dorobanți-Floreasca sau Ioanid-Icoanei. Organizatorii vor să conecteze expoziția cu evenimentul "Străzi deschise", care adună zeci de mii de oameni tot weekendul pe Calea Victoriei

Romanian Design Week are peste 100 de evenimente programate

Andrei Borțun, organizator: Pe de-o parte editia a 11-a Romanian Design Week este cea mai mare de până acum. Nişte diferenţe faţă de ultimii 3 ani ar fi faptul că revenim în centrul oraşului. O diferenta mai pentru cunoscatori este ca pentru expozitia centrala board-ul de curatori a fost format si de specialisti cu semnatura importanta in domeniile lor din afara Romaniei. O să vedeţi cele mai bune proiecte de design de produs, design vestimentar, design grafic, design interior, arhitectură, din ce în ce mai multe instalaţii interesante.

Tot în Piaţa Amzei printre designeri vor fi şi producători locali de fructe şi legume. Oamenii vor putea intra şi într-un studio de arhitectură. 

Maria Neneciu, organizator: Este un format care face parte din "design go" ceea ce inseamna suma evenimentelor satelit evenimente conexe, pe langa ce puteti descoperi in Piata Amzei. Studiourile de arhitectura isi deschid portile si propun tot felul de expozitii , petreceri si contexte de socializare si networking.

Romanian Design Week are peste 100 de evenimente programate: de la expoziţii şi întâlniri cretive, până la petreceri şi evenimente de socializare. Accesul este gratuit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » A început Romanian Design Week. Timp de 3 săptămâni, mai multe cartiere din Bucureşti se transformă în "capitala" inovaţiei: surprizele din acest an