Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "A încercat să se bage între mine şi taxi, dar nu a reușit". Un tânăr a provocat un accident teribil pe un drum din Buzău

Accident grav petrecut pe DE 85 în județul Buzău. Două autoturisme și trei TIR-uri au fost implicate într-un carambol, iar trei persoane au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital. Medicii se luptă acum pentru salvarea vieții unui tânăr de 21 de ani, adus în stop cardio-respirator. Circulația a fost blocată mai bine de o oră, timp în care pe ambele sensuri de mers s-au format cozi de câțiva kilometri.

de Redactia Observator

la 20.03.2023 , 14:46

UPDATE: Din păcate, tânărul de 21 de ani a murit la spital.

Carambolul s-a petrecut după ce şoferul de 21 de ani nu a observat că în faţa sa era oprit un taxi care intenţiona să vireze la stânga. Când a încercat să-l evite, a produs un accident în lanţ. 

Cosmin Cireşaru - inspector Poliţia Buzău: Ar fi vorba de o coliziune între două autoturisme şi alte trei autovehicule de mare tonaj. În urma impactului, taximetrul a fost proiectat pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autovehicul de mare tonaj, cât şi cu alte două care circulau din direcţia Buzău către Râmnicu Sărat. 

Vezi și

Șoferul de 21 de ani ar fi circulat cu viteză

Pe acelaşi subiect

Unul dintre şoferii implicaţi în accident susţine că tânărul de 21 de ani circula cu viteză, deşi vizibilitatea era redusă din cauza ceţei. 

Șofer camion: A avut viteză prea mare pentru treaba asta. Şi nu a mai avut timp de reacţie, frână nu. Taxiul s-a încadrat corespunzător pe banda lui. În timpul ăla treceam pe lângă el pe banda de mers înainte. A încercat să se bage între mine şi taxi, dar nu a reușit, n-a avut timp de nimic.  

În urma accidentului, tânărul şofer a rămas încarcerat între fiarele mașinii, iar echipajele de intervenţie s-au chinuit să-l ţină în viaţă. 

Adriana Bunilă – purtător de cuvânt Spitalul Județean Buzău: Tânărul în vârstă de 21 de ani, şoferul, a fost transportat la unitatea de primiri urgenţe în stop cardio respirator, a fost resuscitat. Starea lui este critică. Se fac eforturi mari pentru a fi salvat. 

La apital au ajuns şi tatăl tânărului dar şi şoferul de taxi. Poliţiştii au întocmit un dosar penal şi continuă cercetările în acest caz. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » "A încercat să se bage între mine şi taxi, dar nu a reușit". Un tânăr a provocat un accident teribil pe un drum din Buzău