Antena Meniu Search
x

A intrat în casă, în miez de noapte, peste un cuplu și a violat-o pe femeie în fața soțului care a privit neputincios. Cazul care o șocat Iașiul

Caz șocant în Iași. Un bărbat ar fi intrat în casă peste un cuplu şi ar fi violat-o pe femeie chiar în fața soțului, care era amenințat cu un cuțit.

de Redactia Observator

la 26.10.2023, 16:00

A intrat în casă, în miez de noapte, peste un cuplu și a violat-o pe femeie în timp ce îi amenința soțul cu un cuțit. Cazul care o șocat Iașul
A intrat în casă, în miez de noapte, peste un cuplu și a violat-o pe femeie în timp ce îi amenința soțul cu un cuțit. Cazul care o șocat Iașul - Shutterstock

Bărbatul a intrat în casă peste cei doi în miezul nopții. L-a amenințat pe soțul femeii cu moartea, după ce i-a pus un cuțit la gât, apoi i-a violat soția chiar în fața lui. După aproximativ 2-3 minute, soțul ei a reușit să fugă și să ia un obiect dur de prin casă, însă agresorul l-a prins înainte ca acesta să-și salveze soția de chinul la care era supusă. După ce și-a terminat treaba, agresorul l-a lovit în cap pe bărbat, potrivit BZI.ro.

După ce că a dat buzna în miez de noapte în casa lor și a violat pe femeie în timp ce amenința bărbatul, a ajuns în arest pentru o durată de 30 de zile. Potrivit certificatului medico-legal eliberat de Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, soțul ei a ajuns cu leziuni provocate de un obiect dur, ce au necesitat 4-5 zile de îngrijiri medicale.

I-a violat soția în timp ce soțul era amenințat cu un cuțit

„Prin ordonanţa procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, la data de 18.10.2023 a fost pusă în mişcare acţiunea penală faţă de o persoană de gen masculin, sub aspectul comiterii în concurs real a 2 infracţiuni de violare de domiciliu prev. de art. 224 alin.1,2 Cod pen., una de viol prev. de art. 218 alin.1 Cod Penal şi una de lovire sau alte violențe, prev. de art. 193 alin. 2 Cod penal, cu aplicarea art.38 alin.1 Cod Penal. În ce priveşte circumstanţele faptice, până la acest moment procesual s-au reţinut în esenţă următoarele: la data de 16.10.2023, în intervalul orar 00.10 – 00.32, inculpatul ar fi pătruns fără drept în locuința din mun. Iaşi a 2 concubini, împrejurare în care ar fi ameninţat-o cu un briceag pe persoana vătămată de gen masculin, iar la solicitarea acestuia ar fi refuzat să părăsească locuința.

În continuare, inculpatul ar fi întreţinut prin constrângere un raport sexual cu concubina bărbatului anterior menţionat, în prezenţa acestuia. După aproximativ 2-3 minute, concubinul ar fi folosit un obiect contondent în vederea îndepărtării inculpatului, însă ar fi fost deposedat de inculpat, care ar fi folosit obiectul contondent pentru a-l lovi de două ori în zona capului, provocându-i leziuni traumatice a căror gravitate a fost evaluată printr-un număr de 4-5 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Prin ordonanţa din data de 18.10.2023, s-a dispus reţinerea inculpatului pe o durată de 24 de ore, iar în baza referatului procurorului de caz, Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Iaşi a dispus, la data de 19.10.2023, arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 de zile, cercetările fiind continuate pentru întregirea situaţiei de fapt şi stabilirea adevărului judiciar. Precizăm că măsurile dispuse reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, care nu înfrâng în niciun fel principiul prezumţia de nevinovăţie”, a transmis procurorul Ștefan Fânariu, purtător de cuvânt în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » A intrat în casă, în miez de noapte, peste un cuplu și a violat-o pe femeie în fața soțului care a privit neputincios. Cazul care o șocat Iașiul