Antena Meniu Search
x

A murit actrița Betty White. Urma să împlinească 100 de ani în luna ianuarie

Betty White a murit la 99 de ani. Celebra actriță născută în Illinois, Statele Unite, urma să împlinească 100 de ani peste câteva săptămâni, pe 17 ianuarie.

de Redactia Observator

la 31.12.2021, 22:15

actrița Betty White
A murit actrița Betty White. Urma să împlinească 100 de ani în luna ianuarie - Face to Face via HEPTA

Potrivit TMZ, legendara actriță de comedie a murit chiar înainte să împlinească vârsta de 100 de ani la reședința sa. Decesul s-a produs vineri dimineață, au confirmat reprezentanții autorităților locale. Betty White s-a născut în 1922 și urma să împlinească 100 de ani pe 17 ianuarie.

Cine a fost Betty White

Betty White a fost cunoscută pentru rolurile sale din producții de televiziune, ca Sue Ann Nivens din The Mary Tyler Moore Show și Rose Nylund din The Golden Girls. În 2010 a interpretat rolul Elka Ostrovsky în sitcomul Hot in Cleveland.

De-a lungul carierei sale a editat și mai multe romane. A câștigat șapte premii Emmy și a fost nominalizată de 20 de ori pentru aceleași premii. În mai 2010 a devenit cea mai în vârstă gazdă a show-ului Saturday Night Live. Betty White a fost cunoscută pentru afecțiunea sa față de animale, fiind de-a lungul timpului implicată în mai multe organizații pentru protecția animalelor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » A murit actrița Betty White. Urma să împlinească 100 de ani în luna ianuarie