Antena Meniu Search
x

Foto A murit cântărețul Petrică Cercel, după o luptă nemiloasă cu COVID

Cântărețul Petrică Cercel a murit la spital, în urma unor complicații la infecția cu COVID-19. "Dumnezeu să-L ierte pe prietenul și colegul nostru Petrică Cercel! Condoleanțe familiei îndurerate", a transmis artistul Costel Biju.

De Redactia Observator la 16.09.2021, 16:51
Petrică Cercel
A murit cântărețul Petrică Cercel - Facebook

"Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate… mai exact virusul acesta nenorocit COVID , dar prin rugăciunile noastre către Dumnezeu îl va vindeca", anunța, pe 11 septembrie, fiul său, Ionuț Cercel.

Petrică Cercel era internat la Terapie Intensivă

Colegii săi de breaslă îi uraseră sănătate și sperau să se vindece cât mai repede, după anunțul privind infecția cu SARS-CoV-2. "Ne rugăm cu toții pentru Petrică Cercel să treacă cu bine peste această problemă. Să vină acasă lângă copiii și familia lui! Un om prea bun din orice punct de vedere”, „Dumnezeu să fie cu el și cu familia voastră!", au fost doar câteva dintre mesajele primite de cântăreț.

"Colegul și prietenul meu Petrică Cercel este infectat cu Covid19 și este în stare gravă la ATI, viața lui depinde doar de bunul Dumnezeu, haideți să ne rugăm cu toții pentru el, este un om extraordinar de bun, cu cât ne rugăm mai mulți, cu atât Domnul ne va auzi. Vă rog din inimă", scria, miercuri, pe Facebook, Adi de la Vâlcea.

Primele reacții după moartea lui Petrică Cercel

"Iubitul meu prieten, frate mai mare nu pot să cred că nu mai ești, mi-a fost frică să mă interesez de starea ta, mi-era frică de să aud vestea asta mă chemai mereu la tine acasă și mai ales de ziua ta să petrecem împreună și să ascultăm muzică. S-a pierdut una dintre cele mai mari comori ale Muzicii noastre lăutărești nu te voi uita niciodată Petrica Cercel fratele meu iubit. Muzica ta rămane încontinoare și numele tău o legendă mare Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace pe marele nostru PETRICA CERCEL", a scris colegul și prietenul lui, Liviu Puștiu.

Petrică Cercel nu ar fi crezut inițial că are coronavirus, ci o simplă răceală. Evoluția bolii a fost una foarte rapidă și, din păcate, fatală.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » A murit cântărețul Petrică Cercel, după o luptă nemiloasă cu COVID