Antena Meniu Search
x

A murit copilul de 5 ani care a căzut de la etajul 9 al unui bloc din Oneşti. O clipă de neatenție a mamei a fost fatală

Copilul de 5 ani care a căzut vineri de la etajul 9 al unui bloc din municipiul Oneşti a decedat, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru.

de Redactia Observator

la 02.06.2023, 16:54

copil la balcon
A murit copilul de 5 ani care a căzut de la etajul 9 al unui bloc din Oneşti. O clipă de neatenție a părinților a fost fatală - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Tragedia s-a produs în jurul orei 12:30. Poliţiştii au fost sesizaţi că minorul a căzut de la etajul 9 al unui imobil de pe strada Aleea Parcului.

"Din primele verificări se pare că minorul, în timp ce se afla în locuinţă cu mama sa, într-un moment de neatenţie, ar fi căzut de la pervazul geamului de la bucătărie", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Manevrele de resuscitare pe care medicii le-au efectuat la faţa locului nu au avut succes. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar privind infracţiunea de ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » A murit copilul de 5 ani care a căzut de la etajul 9 al unui bloc din Oneşti. O clipă de neatenție a mamei a fost fatală