Antena Meniu Search
x

A murit după ce a căzut de pe trotinetă electrică. Sfârşit dramatic pentru un bărbat de 43 de ani din Covasna

Sfârşit dramatic pentru un bărbat de 43 de ani din Covasna. Bărbatul a murit după ce a căzut de pe trotineta electrică. 

de Redactia Observator

la 12.04.2024, 22:46

A murit după ce a căzut de pe trotinetă electrică. Sfârşit dramatic pentru un bărbat de 43 de ani din Covasna - Profimedia

Omul se plimba prin din municipiul Sfântu Gheorghe, când s-ar fi dezechilibrat şi s-a lovit la cap, iar echipajul medical sosit la faţa locului nu a reuşit să îl resusciteze.

Ce spun poliţiştii 

"Astăzi, 12 aprilie a.c, în jurul orei 14,00, poliţiştii rutieri de la Poliţia municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizaţi cu privire la un accident petrecut pe strada 1 Mai din municipiul Sfântu Gheorghe, în care a fost implicat conducătorul unei trotinete electrice. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a constatat că un bărbat de 43 de ani din municipiul Sfântu Gheorghe, ce se deplasa cu o trotineta electrică pe strada 1 Mai, dinspre Piaţa Fântânii spre strada Orko, în dreptul imobilului cu numărul 27, s-a dezechilibrat, a căzut de pe trotinetă şi s-a lovit la cap. A fost solicitat sprijinul unui echipaj medical pentru a acorda ajutor de urgenţă bărbatului, însă, din păcate, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul", au precizat reprezentanţii IJP Covasna.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » A murit după ce a căzut de pe trotinetă electrică. Sfârşit dramatic pentru un bărbat de 43 de ani din Covasna