Antena Meniu Search
x

A murit o mare voce a muzicii uşoare româneşti, după o suferinţă îndelungată

Lucky Marinescu, o mare voce a muzicii uşoare româneşti din anii '70, s-a stins din viaţă în dimineaţa zilei de 10 ianuarie.

A murit o mare voce a muzicii uşoare româneşti, după o suferinţă îndelungată

"Lucky Marinescu, o mare voce a muzicii uşoare româneşti din anii '70, s-a stins din viaţă în dimineaţa zilei de 10 ianuarie, în urma unei suferinţe de boală îndelungate. (...) O voce unică, un adevărat simbol al muzicii româneşti, Lucky Marinescu a trăit prin muzică şi pentru muzică. Amintirea ei va dăinui peste ani în inimile şi sufletele noastre.", este mesajul transmis de Lawrence Marinescu.

   Lucreţia 'Lucky' Marinescu s-a născut la 12 iulie 1934 în oraşul Cahul, România, azi în Republica Moldova. A lucrat la Teatrul de Operetă şi la Teatrul 'Constantin Tănase' din Bucureşti. Printre cântecele sale se numără 'Aşa începe dragostea', 'Doar tu!' şi 'Ne-am despărţit' - interpretat alături de Aurelian Andreescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » A murit o mare voce a muzicii uşoare româneşti, după o suferinţă îndelungată