Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A murit şi al patrulea copil căzut în lacul îngheţat din Anglia. Băiatul de şase ani a luptat pentru viaţa sa timp de trei zile

Incidentul din oraşul Birmingham, în care patru copii au căzut în lacul îngheţat Solihull, s-a încheiat tragic. Toţi micuţii şi-au pierdut viaţa. Şi al patrulea băiat căzut în apă,în vârstă de 6 ani, a pierdut lupta pentru viaţă la spital, după trei zile de la tragedie.

de Redactia Observator

la 15.12.2022 , 12:12

Cei patru băieţi, în vârstă de şase, opt, zece şi 11 ani, au fost scoşi din apă în stop cardiac după ce au căzut în Lacul Solihull. Poliţia din West Midlands a anunţat luni că trei dintre ei au murit.

A murit şi al patrulea copil 

 

”Cu o profundă tristeţe anunţăm că în această (miercuri) după-amiaza acest copil în vârstă de şase ani care era spitalizat şi-a pierdut lupta pentru viaţă”, a anunţat miercuri, într-un comunicat, poliţia. ”Transmitem cele mai sincere condoleanţe familiilor şi prietenilor persoanelor afectate de această tragedie”, a anunţat poliţia, citat de Agerpres.

Articolul continuă după reclamă

Martori au declarat că i-au văzut pe copii jucându-se pe lacul îngheţat. Gheaţa s-a spart, iar copiii au căzut în apă. Unul dintre băieţi a căzut în apă încercând să-l salveze pe unul dintre ceilalţi. Acest accident a avut loc în timp ce în Regatul Unit are loc un val de frig deosebit de intens, în care temperaturile au scăzut până la minus 17 grade Celsius în centrul Scoţiei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » A murit şi al patrulea copil căzut în lacul îngheţat din Anglia. Băiatul de şase ani a luptat pentru viaţa sa timp de trei zile