Antena Meniu Search
x

A murit unul dintre copiii spulberați pe trecerea de pietoni, în Petroșani. Șoferul nu avea permis de conducere şi era băut

Unul dintre cei șase copii accidentați, miercuri seară, pe o trecere de pietoni din Petroșani a murit. Victima avea 11 ani. Şoferul, un tânăr de 19 ani, a fugit de la locul accidentului, fiind găsit ulterior de poliţişti și reținut pentru 24 de ore. 

de Redactia Observator

la 22.12.2022, 09:55

A murit unul dintre copiii accidentați pe o trecere de pietoni, în Petroșani. Șoferul nu avea permis de conducere şi era băut
A murit unul dintre copiii accidentați pe o trecere de pietoni, în Petroșani. Șoferul nu avea permis de conducere şi era băut

Accidentul s-a petrecut puţin după ora 22.00, când şase copii au fost spulberaţi pe o trecere de pietoni din municipiul Petroşani. Minorii sunt de la Şcoala de Fotbal Damian Militaru şi au participat la un banchet de sfârşit de an competiţional. Şase echipaje de intervenţie au venit în ajutorul copiilor. 

În urma accidentului, un copil de 11 ani a fost resuscitat de echipajele medicale, alţi patru au fost duşi de urgenţă la spital cu ambulanţe, iar un al şaselea a fost dus la spital de familie.

Şoferul, un tânăr de 19 ani, a fugit de la locul accidentului, fiind găsit ulterior de poliţişti. El nu are permis de conducere şi era băut.

Ce spun polițiștii

Miercuri, în jurul orei 22.00, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada 1 Decembrie 1918, din Petroșani, un conducător auto a accidentat șase tineri, pe trecerea de pietoni, după care a părăsit locul faptei.

La scurt timp, în urma declanșării activatilor specifice, a fost identificat în localitatea Aninoasa, pe strada Căzănești, un tânăr de 19 ani, din Aninoasa, care nu posedă permis de conducere, bănuit de comiterea evenimentului rutier. Acesta va fi condus la sediul Poliției, pentru cercetări și i se vor recoltata probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

3 tineri dintre tinerii răniți au fost transportați cu ambulanța la UPU Petroșani, iar ceilalți trei au fost duși la UPU Petroșani de către părinții acestora, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » A murit unul dintre copiii spulberați pe trecerea de pietoni, în Petroșani. Șoferul nu avea permis de conducere şi era băut