Antena Meniu Search
x

Video "Trezeşte-te! Eli, o să fie bine!" Filmul cumplitului accident din Petroșani, unde 6 copii au fost spulberați pe trecere de un șofer beat și fără permis

Şase copii au fost spulberaţi pe o trecere de pietoni de un individ care se urcase beat la volan. Culmea, nici măcar nu avea permis de conducere şi a şi fugit de la locul accidentului. A fost găsit după 15 minute, iar etilotestul a arătat 0,81 de mg/l alcool pur în aerul expirat. Copiii, care se întorceau de la o petrecere, au fost duşi la spital. Doi dintre ei sunt în stare gravă.

de Redactia Observator

la 22.12.2022, 08:56

Vezi și

"O să fie totul bine! Trezeşte-te! Eli, o să fie bine tot!"

Accidentul cumplit s-a petrecut puţin după ora 22.00, când şase copii au fost spulberaţi pe o trecere de pietoni din municipiul Petroşani. Minorii sunt de la Şcoala de Fotbal Damian Militaru şi au participat la un banchet de sfârşit de an competiţional. 

"Este vorba despre fotbalişti, copii minori adică, cei care au avut în zonă o petrecere de sfârşit de an, calendaristic şi de an competiţional. Unul dintre băieţii care era în zonă şi care spunea că se afla chiar pe trecere, participant de altfel la petrecerea fotbaliştilor, spunea că au fost loviţi de Volkswagen negru, care i-a lovit în plin", povestește o femeie.

Doi dintre copiii accidentaţi în Petroșani sunt în stare gravă

Pe acelaşi subiect

Şase echipaje de intervenţie au venit în ajutorul copiilor. 

Agent Roxana Mateuţ, ISU Hunedoara: "Copiii au fost asistaţi medical la locul producerii accidentului, iar ulterior  Trei dintre aceştia au fost transportaţi de către echipajul SAJ la Spitalul Municipal Petroşani şi unul de către echipajul SMURD. Pentru un copil de aproximativ 11 ani paramedicii au început manevrele de resuscitare la faţa locului, iar un alt copil a fost transportat la spital de către familie". 

Șoferul, un tânăr de 19 ani, care nici măcar nu avea permis şi se şi urcase băut la volan, a fugit de la locul accidentului. A fost prins după un sfert de oră, în oraşul Aninoasa. 

Comisar șef Bogdan Nițu, IPJ Hunedoara: "La scurt timp de la primirea sesizării poliţiştii au reuşit să idetifice în localitatea Aninoasa un tânăr în vârstă de 19 ani din Aninoasa, care nu poseda permis de conducere şi care este bănuit de comiterea evenimentului. Acesta a fost condus la sediul poliţiei pentru cercetări. I s-au recoltat probele biologice de sânge necesare stabilirii alcoolemiei, iar în urma testării cu aparatul etilotest, aparatul a indicat o valoare de 0,81 de ml/l alcool pur în aerul expirat". 

Doi dintre copiii accidentaţi sunt încă în stare gravă. Ceilalţi patru sunt în afara oricărui pericol. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Trezeşte-te! Eli, o să fie bine!" Filmul cumplitului accident din Petroșani, unde 6 copii au fost spulberați pe trecere de un șofer beat și fără permis