Antena Meniu Search
x

A murit unul dintre pacienții transferați după incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța

Unul dintre cei aproximativ 40 de pacienți care au fost transferați după incendiul devastator de la secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța a murit în această dimineață. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.10.2021, 09:23

A murit unul dintre pacienții transferați după incendiul de la Spitalul din Constanța

Din primele informații, pacientul decedat, un bărbat în vârstă de 63 de ani, fusese transferat după incendiu la Spitalul de Pneumoftiziologie de la Palazu Mare. Autoritățile spun, însă, că această persoană nu fusese afectată de incendiu.

10 pacienți erau internați la Terapie Intensivă, 7 dintre ei au murit

Reamintim că șapte oameni au murit vineri, 1 octombrie, în incendiul teribil de la Secţia ATI a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a anunţat, vineri, că în Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa erau 125 de pacienţi la momentul izbucnirii incendiului, dintre care 120 cu coronavirus, 10 în ATI. Şapte persoane au murit în urma incendiului, iar între cei transferaţi nu există pacienţi cu arsuri.

Un dosar penal a fost deschis pentru ucidere din culpă. O echipă de cercetare se află la faţa locului, investigaţia fiind coordonată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » A murit unul dintre pacienții transferați după incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța