Antena Meniu Search
x

A pierdut banii pentru rechizitele copiilor, într-o clipă de neatenție. Portofelul care ascundea o mică "avere", găsit lângă un coș de gunoi din Tecuci

Atenție la...neatenție. O spun chiar polițiștii din Tecuci, după ce au găsit un portofel plin cu bani lângă un coș de gunoi. Inițial, autoritățile credeau că portofelul a fost lăsat acolo de un hoț, bineînțeles, după ce a luat toți banii din el. Surprinzător, ageții au găsit o sumă mare de bani, dar și un card bancar. 

de Redactia Observator

la 11.09.2023, 15:32

Patrula poliției locale se afla în timpul serviciului, în Piața Centrală, când a observat portofelul lângă un coș de gunoi. Primul gând al agenților a fost că îl aruncase acolo un hoț de buzunare, după ce îl golise de bani. Au fost însă surprinși de faptul că portofelul avea în interior o mică avere. Pe lângă un card, autoritățile au găsit și suma de 1.300 euro și 138 lei, potrivit poliției locale din Tecuci.

Portofelul, găsit lângă un coș de gunoi

Polițiștii nu au stat pe gânduri și au acționat rapid pentru identificarea femeii, după ce au găsit actul ei de identitate în portofel. Femeia venise cu cei doi copii din Pechea la Tecuci să le cumpere cele necesare pentru școală.  În momentul în care a scos telefonul din geantă, portofelul a căzut însă aceasta nu a băgat de seamă. 

În același timp, aceasta contactase altă patrulă a poliției locale pentru a sesiza dispariția portofelului, dar nu se aștepta să i se spună că acesta a fost găsit și îl poate recupera de la sediul instituției, cu tot ce avea în el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » A pierdut banii pentru rechizitele copiilor, într-o clipă de neatenție. Portofelul care ascundea o mică "avere", găsit lângă un coș de gunoi din Tecuci