Antena Meniu Search
x

Video "​A plâns de două ori şi a fost gata". Filmul tragediei din Poiana Mare, unde băieţel de 2 ani a murit de ziua lui. Ștefan a băut o substanţă pentru deparazitarea oilor

O clipă de neatenţie a costat-o scump pe o mamă dintr-o comună din Dolj. Fiul ei, de numai 2 ani, şi-a pierdut viaţa chiar de ziua lui, după ce a înghiţit o substanţă pentru deparazitarea oilor. Micuţul ar fi găsit în joacă sticla în care se afla lichidul lăptos. A început să plângă, iar în secunda următoare şi-a pierdut cunoştinţa. Medicii nu au mai putut face nimic ca să îl salveze. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 27.03.2024, 11:39

Vezi și

Nenorocirea s-a petrecut la o stână de oi de lângă Poiana Mare, acolo unde locuia băieţelul, mama și frații vitregi, imediat după o petrecere pe care familia i-a organizat-o copilului. Într-un moment de neatenție, micuţul de 2 ani, lăsat nesupravegheat, a intrat într-o cămară și a băut substanța albicioasă, crezând, cel mai probabil, că e lapte. 

Adriana Tarță, mama copilului: A ieşit afară, dar, într-o secundă a fost toată asta şi a ieşit fata afară şi vomita copilul. A plâns de două ori şi a fost gata. 

Băieţelul de 2 ani a intrat în stop cardio-respirator după ce a înghiţit substanţa otrăvitoare

Disperată, mama a sunat la 112. Din păcate, însă, echipajele medicale ajunse la stână n-au mai putut face nimic pentru el.

Pe acelaşi subiect

Băieţelul a intrat în stop cardio-respirator imediat după ce a înghiţit substanţa otrăvitoare

Andreea Mateescu, IPJ Dolj: La faţa locului, s-a deplasat şi un echipaj medical, minorului fiindu-i acordat primul ajutor, însă, din nefericire, acesta a decedat. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Surse din anchetă spun că mama, în vârstă de 44 de ani, ar putea fi cercetată pentru neglijenţă. 

Iulia Bușcă, prietenă de familie: Pe copil îl îngrijea cum putea şi ea că are o grămadă de animale pe cap, soţul este la puşcărie. Foarte greu şi de ea! Dar grijă avea de copii.

Protecţia Copilului face anchetă după tragedie

Cei de la Protecţia Copilului s-au autosesizat şi vor face o anchetă. 

Alina Filip, Protecţia Copilului: Dacă în urma evaluării se constată că trebuiesc furnizate servicii, copiii vor fi consiliaţi la nivelul DGASPC. 

Medicii trag un nou semnal de alarmă, după această tragedie. Aceste substanţe toxice NU trebuie lăsate la îndemâna copiilor şi nici NU trebuie să fie folosite pentru a-i spăla pe cei mici pe cap, aşa cum, de altfel s-a mai întâmplat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "​A plâns de două ori şi a fost gata". Filmul tragediei din Poiana Mare, unde băieţel de 2 ani a murit de ziua lui. Ștefan a băut o substanţă pentru deparazitarea oilor