Antena Meniu Search
x

Video Ştefan a murit de ziua lui, după ce a băut o substanță pentru deparazitat oi crezând că e lapte. Băieţelul din Dolj abia împlinise 2 anişori

Accident cumplit la o stână din Dolj. Un băieţel de 2 ani a murit chiar de ziua lui, după ce a băut o substanță pregătită pentru deparazitarea oilor. Medicii chemaţi să dea primul ajutor n-au putut face nimic să salveze copilul. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 26.03.2024, 14:03

Vezi și

Mama băieţelului, spun surse din anchetă, ar putea fi cercetată pentru neglijenţă. Deja, poliţiştii din Dolj au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. S-au autosesizat, de asemenea, şi cei de la Protecţia Copilului, care vor face o anchetă. 

Băieţelul în vârstă de 2 ani locuia împreună cu mama şi cele două surori mai mari, în vârstă de 7, respectiv 12 ani, la o stână din Poiana Mare, judeţul Dolj. Într-un moment în care a rămas nesupravegheat, a găsit într-o anexă substanţa periculoasă. Era ascunsă în spatele maşinii de spălat, într-o sticlă. Cel mai probabil, copilul a crezut că este lapte pentru că, în contact cu apa, substanţa folosită pentru deparazitarea oilor capătă o consistenţă lăptoasă. 

Băieţelul a murit de ziua lui: împlinise 2 anişori

Câteva înghiţituri i-au fost fatale băieţelului, care, chiar ieri a împlinit 2 ani. La scurt timp, mama l-a găsit inconştient, a sunat imediat la 112. La faţa locului au ajuns salvatorii, dar băiatul era deja în stop cardio-respirator. A fost resuscitat, însă în zadar. 

Medicii trag un nou semnal de alarmă, după această tragedie. Aceste substanţe toxice trebuie să nu fie lăsate la îndemâna copiilor şi nici să nu fie folosite pentru a-i spăla pe cei mici pe cap, aşa cum, de altfel s-a întâmplat. În ultimele luni, foarte mulţi copii au ajuns intoxicaţi la spital din acest motiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Ştefan a murit de ziua lui, după ce a băut o substanță pentru deparazitat oi crezând că e lapte. Băieţelul din Dolj abia împlinise 2 anişori