Antena Meniu Search
x

Video "A primit un telefon, cineva i-a spus ceva" Capcana din care Iulia nu a mai știut cum să iasă. Era speriată și mai tristă ca niciodată

Mama din Timişoara şi cei doi copii au fost înmormântaţi. Familia a hotărât ca cei trei să fie îngropaţi în acelaşi sicriu. Preoţii au respectat decizia, deşi este o premieră chiar şi pentru ei. Tot azi, presupusul amant al femeii a trimis o scrisoare în care plânge dispariţia tinerei. Fără să răspundă însă acuzaţiilor care i se aduc din partea apropiaţilor. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 06.05.2022, 19:18

Vezi și

Iulia ar fi fost mai tristă ca niciodată în ultimele zile. Înainte de decizia extremă de a se arunca cu cei doi copii în braţe, s-a destăinuit fostei soacre. Era speriată de bărbatul pentru care îşi părăsise soţul, spune femeia. Se simţea prinsă ca într-o capcană, din care nu mai ştia cum să iasă. 

Fosta soacră a Iuliei: O ameninţă Marcel că îi ia copiii şi se simţea un pic nesigură pe ce o să fie, era schimbată. S-a închis aşa în ea.

Un telefon primit în dimineaţa tragediei ar fi descătuşat iadul în sufletul Iuliei, acuză fosta soacră.

Ajunsă în faţa grădiniţei, Iulia s-a hotărât brusc să-i ia pe micuţi şi să plece spre blocul în care şi-au găsit sfârşitul

Pe acelaşi subiect

Fosta soacră a Iuliei: Cred că s-a întâmplat în perioada aia ceva. A primit un telefon, cineva i-a spus ceva.

Într-o scrisoare, scrisă de mână, bărbatul nu spune nimic despre o posibilă ceartă în dimineaţa tragediei: "Iulia a fost un om minunat, o mamă extraordinară, un devotament şi o implicare în creşterea copiilor inimaginabile. Îi mulţumesc pentru toate clipele minunate petrecute împreună!".

Discret la priveghi, bărbatul n-a încercat niciun moment să se apere de acuzaţiile familiei Iuliei. Şi-a strigat doar regretele pe bucata de hârtie: "Sunt atât de trist, îi văd cum se joacă, cum fug, cum sar...îi aud cum cântă, cum zâmbesc".

Cei trei au fost înmormântaţi în acelaşi sicriu. O decizie a familiei pe care preoţii au respectat-o. O premieră pentru duhovnici. 

Ionel Popescu, preot, purtător de cuvânt Mitropolia Banatului: Important este să ne rugăm pentru cei doi copilaşi nevinovaţi. 

Sute de oameni i-au condus pe Iulia şi pe cei doi copii pe ultimul drum. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "A primit un telefon, cineva i-a spus ceva" Capcana din care Iulia nu a mai știut cum să iasă. Era speriată și mai tristă ca niciodată