Antena Meniu Search
x

Video Drama prin care trecuse Iulia, mama sinucigaşă din Timişoara: ''A ţinut în ea, s-a frământat''

Apar noi informaţii în cazul tragediei de la Timişoara. Tânăra mamă care s-a aruncat de la etajul zece cu cei doi copii în braţe ar fi suferit de depresie. Moartea tatălui, dar şi divorţul ar fi împins-o la gestul teribil. Femeia ar fi făcut şedinţe de psihoterapie pentru a depăşi momentele de cumpănă. Atenţie, urmează informaţii şi imagini care vă pot afecta emoţional!

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 04.05.2022, 19:30

Vezi și

O depresie teribilă ar fi prins-o în capcană pe Iulia. Mereu zâmbitoare în fotografii, dar cu sufletul în bucăţi. Absolventă de psihologie, tânăra n-ar fi ştiut cum să-şi gestioneze tristeţea care o măcina. În urmă cu 10 ani, a suferit primul şoc puternic: pierderea tatălui. Bărbatul era în parc când i s-a făcut brusc rău. Apoi stările de depresie s-au accentuat în urmă cu doi ani, după divorţ. A urmat şedinţe de psihoterapie şi totul părea se se aşeze în viaţa sa. Era doar o aparenţă. 

Tânăra mamă, care s-a aruncat de la etajul zece cu cei doi copii în braţe, ar fi suferit de depresie

Alina Radi, prietena Iuliei: A ţinut în ea, s-a frământat. A simţit că nu mai poate. Depresia este o boală foarte gravă. Chiar dacă mulţi nu o iau în serios, ajungi la un moment dat când nu mai eşti coerent. Îşi idolatriza copiii.

Prietena Iuliei: Ea a fost tot timpul cu chef de viaţă. Ea tot timpul trebuia să fie iubită. Tot timpul trebuia să fie în centrul atenţiei. Tot timpul i-a fost teama să nu rămână singură.

Pe acelaşi subiect

Prietena Iuliei nu-şi poate explica gestul teribil. O ştia liniştită şi pregătită să se recăsătorească cu tatăl copiilor.  Doar că, surse Observator spun că cei doi ar fi trebuit să aibă ceremonia la sfârşitul lunii trecute, dar ar fi renunţat în ultimul moment. Ar putea fi picătura care să fi umplut paharul suferinţei pentru tânăra mamă. 

Alina Radi, prietena Iuliei: Sunt distruşi, toată familia este la pământ, nimeni nu are nicio explicaţie. Nu ştie nimeni ce s-a întâmplat sau ce este în sufletul ei. 

Unchiul Iuliei: Aseară m-au sunat bunicii. Foarte dureros, foarte. Vă daţi seama..fetiţa de 6 ani...băiatul trei...

Vecin: Cred că ceva probleme de căsnicie. Era slăbită, se vedea că era necăjită. E incredibil. Mie mi s-a părut foarte tristă, închisă când am văzut-o. 

Adina Burghel, psiholog: Gesturile extreme de acest gen au în spate o suferinţă foarte mare. Vorbim şi de un fond vulnerabil peste care se suprapune o depresie netratată. A fi mamă singură, cu doi copii mici, supusă zilnic provocărilor, este o mare sursă de stres.

Şi nu a mai judecat limpede. S-a urcat la etajul 10, a deschis geamul de la ultimul etaj şi s-a strecurat pe terasa blocului.

''Aici s-a aruncat! Pe geam... cum s-a chinuit, cum a făcut! Să iei doi copii, vă daţi seama. Mai ales aici. I-a luat în braţe, că toţi trei au sărit! Nu au căzut pe rând!''

''Păcat, Dumnezeu ştie ce a fost!''

Câteva lumânări aşezate cu grijă în formă de cruce şi trei buchete de trandafiri. Câte unul pentru fiecare suflet. Amintesc de tragedia care s-a petrecut aici. Tatăl copiilor era plecat în Austria şi s-a întors de urgenţă în ţară. Iulia şi cei doi copii vor fi înmormântaţi vineri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Drama prin care trecuse Iulia, mama sinucigaşă din Timişoara: ''A ţinut în ea, s-a frământat''