Antena Meniu Search
x

"Durerea e fără margini şi nu se poate descrie în cuvinte!" Alex, tatăl celor doi copii morţi alături de mama lor, în stare de şoc. Bărbatul este consolat de apropiaţi

Şi-a pierdut într-o clipă cei doi copii şi femeia iubită. Alex, bărbatul cu care Iulia, mama care s-a aruncat în Timişoara de pe bloc împreună cu micuţii săi, este în continuare în stare de şoc.

de Redactia Observator

la 05.05.2022, 13:54

Întors din Austria, bărbatul a fost nevoit să meargă la IML să îşi identifice copiii şi pe fosta soţie. Iar vineri îi va conduce pe ultimul drum. Nu îşi revine încă după aflarea cumplitei veşti. . „Alex nu mai ştie nici de el. Să-ţi înmormântezi copiii nu mai ai cum să ai cuvinte”, a povestit mama bărbatului.

Mesaje de condoleanţe pentru tatăl copiilor

Până atunci, şocaţi, apropiaţii familiei încearcă să îi ridice moralul. Pe pagina de Facebook a bărbatului, mesajele de condoleanţe şi încurajare au curs. „Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-i odihnească în pace iar tie sa iti dea putere! Durerea e fara margini si nu se poate descrie in cuvinte!”, „Sincere condoleanțe, D-ZEU sa ii odihnească în pace, iar tu să ai puterea să treci peste această nenorocire mare!”, „Condoleante! D-zeu sa-i odihneasca in pace si voua multa puterea sa treceti peste aceasta durere”, „Condoleanțe....nu îmi vine sa cred...dumnezeu sa va dea putere”, „Dumnezeu sa va dea putere!!! Odihna veșnică sufletelor lor.”, „Sincere condoleante Alex! Sa ii odihneasca Dumnezeu în pace”, „Condoleante!!! Este mult peste durere!!!!”

Reamintim că Iulia, o mamă în vârstă de 33 de ani s-a aruncat de la etajul 10, cu cei doi copii. Atât mama, cât şi băieţelul, în vârstă de 3 ani, şi fetiţa, în vârstă de 5 ani, au murit. Femeia era divorţată şi nu locuia în blocul unde s-a produs tragedia. Ea era în drum spre grădiniţă pentru a-i duce pe cei mici. Tragedia a avut loc marţi dimineaţă, 3 mai, în jurul orei 10:00.

Iulia urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor săi, însă nu s-au mai prezentat la starea civilă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Durerea e fără margini şi nu se poate descrie în cuvinte!" Alex, tatăl celor doi copii morţi alături de mama lor, în stare de şoc. Bărbatul este consolat de apropiaţi