Antena Meniu Search
x

Galerie foto Marcel, fostul iubit al Iuliei, prima mărturisire despre femeia care s-a sinucis împreună cu copiii săi: "A fost un om minunat, o mamă extraordinară"

Marcel, bărbatul cu care Iulia începuse o relaţie înainte de divorţ şi de care s-a despărţit pentru a se împăca cu Alex, tatăl copiilor săi, a avut o primă reacţie în ziua în care mama va fi condusă pe ultimul drum alături de cei doi micuţi.

de Monica Palade

la 06.05.2022, 14:13

Bărbatul nu a vrut să vorbească despre tragedie, dar a ţinut să ofere un punct de vedere într-o scrisoare publică. „Vreau să mulţumesc familiei lui Alex, în special mamei lui. Prezenţa mea se datorează ei. Vreau să mulţumesc familiei Iuliei, în special mamei ei pentru tot ajutorul pe care mi l-a oferit în creşterea copiilor, clătite, gogoşi cu dulceaţă, ore, zile, săptămâni din viaţa ei.

Iulia a fost un om minunat

Familiei mele. Iulia a fost un om minunat, o mamă extraordinară, un devotament şi o implicare în creşterea copiilor inimaginabile, o mamă cum doar mamele înţeleg. Îi mulţumesc pentru toate clipele minunate petrecute împreună.

Mulţumesc tuturor care au venit şi am plâns împreună, Ciprian H, Alex I, Emil, Sebastian M, Sabin, nu am loc să îi numesc pe toţi. Venţi să ne rugăm pentru sufletele lor, să plângeţi împreună cu mine, cu cei prezenţi să îi conducem.

Sunt atât de trist, îi văd cum se joacă, cum sar...îi aud cum cântă şi zâmbesc. Vă mulţumesc tuturor”.

Reamintim că Iulia s-a aruncat marţi, 3 mai, de pe un bloc de 10 etaje din Timişoara, împreună cu cei doi copii ai săi. Femeia şi băieţelul de aproape 3 ani au murit pe loc, în timp ce fetiţa a mai trăit doar câteva minute după sosirea salvatorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Marcel, fostul iubit al Iuliei, prima mărturisire despre femeia care s-a sinucis împreună cu copiii săi: "A fost un om minunat, o mamă extraordinară"