Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A sunat la 112 strigând că cineva o omoară apoi a închis. Apelantul, o fetiţă de 13 ani dojenită de tată pentru că nu voia să meargă la şcoală

Un apel la 112 a alarmat autorităţile, după ce o femeie a sunat strigând după ajutor şi spunând că cineva vrea să o omoare. După investigaţii, apelantul s-a adeverit a fi de fapt un minor de 13 ani. 

de Redactia Observator

la 19.09.2024 , 11:58

Adolescentă care sună la telefon A sunat la 112 strigând că cineva o omoară apoi a închis - Shutterstock

În cursul acestei dimineţi, un apel la 112 anunţa posibilitatea unei tragedii. O femeie ar fi sunat la urgenţe strigând după ajutor, întrucât cineva o omoară, iar pe fundal, se distingea vocea unui bărbat, care întreabă retoric "Te omor nu?", după care convorbirea s-a întrerupt.

S-a încercat reapelarea numărului de telefon, însă telefonul a fost închis. A fost verificat numărul de telefon și figurează ca nu are apeluri anterioare către SNUAU 112 si nu a fost accesat link-ul de localizare.

Localizarea a fost stabilită. Autorităţile s-au deplasat la adresă, iar în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că este vorba de fapt despre o minoră în vârstă de 13 ani, care se certase cu tatăl pentru că nu voia să se ducă la şcoală. 

Articolul continuă după reclamă

Persoanele implicate au fost conduse la sediul Secției 1 Poliție Iași, pentru stabilirea situației de fapt.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » A sunat la 112 strigând că cineva o omoară apoi a închis. Apelantul, o fetiţă de 13 ani dojenită de tată pentru că nu voia să meargă la şcoală