Antena Meniu Search
x

Video A visat mortul şi l-a dezgropat ca să fie sigur că nu e viu. Un sucevean este cercetat pentru profanare de morminte, după ce a ajuns din pat în cimitir

Un caz straniu este anchetat în judeţul Suceava. Un bărbat este cercetat penal pentru profanare de morminte, după ce a deschis sicriul unui cunoscut. În faţa poliţiştilor, bărbatul a declarat că l-a visat pe decedat şi din această cauză ar fi deschis mormântul. 

de Angela Bertea

la 03.04.2024, 13:57

Vezi și

După ce a dat explicații în fața polițiștilor, bărbatul a fost dus la spitalul județean din Suceava, unde a fost internat pe secția de psihiatrie a unității spitalicești.

Din pat în cimitir

Totul s-a întamplat într-un cimitir dintr-o localitate din judeţul Suceava, Corăcăieşti. Descoperirea a fost făcută de familia defunctului. Care o dată ce a ajuns la mormânt a văzut că acesta este săpat, pământul înlăturat iar capacul sicriului este deschis.

Rudele celui decedat au anunțat imediat preotul paroh, care l-a rândul său a sesizat poliția. La fața locului a fost găsit și bărbatul care a recurs la acest gest și care le-a spus polițiștilor că l-ar fi visat pe defunct și ar fi crezut că i-ar fi transmis vreun semn.

Poliţiştii au deschis dosar penal, fac cercetări pentru profanare de morminte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » A visat mortul şi l-a dezgropat ca să fie sigur că nu e viu. Un sucevean este cercetat pentru profanare de morminte, după ce a ajuns din pat în cimitir