Antena Meniu Search
x

Video "A vrut să sară cu cuţitul să mă taie". Un bărbat din Dâmboviţa a fost împuşcat de un poliţist, după un scandal monstru

Incident grav petrecut în Dâmboviţa! Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost împuşcat de un poliţist, după ce acesta a devenit agresiv şi l-a atacat cu un cuţit pe agent. Oamenii legii au fost chemaţi de mama bărbatului, după ce acesta a provocat un scandal monstru şi a vrut să-şi înjunghie tatăl. 

de Redactia Observator

la 12.02.2022, 10:40

Vezi și

Cazul şocant a avut loc în localitatea Vulcana-Pandele, din judeţul Dâmboviţa. Bărbatul de 32 de ani, cunoscut cu probleme psihice, ar fi fost recalcitrant de câteva zile, susţin părinţii. Ieri însă, a fost atât de nervos, încât şi-a atacat tatăl cu un cuţit.

Tatăl agresorului-reporter: -A vrut să sară cu cuţitul să mă taie. 

-Pe dumneavoastră?

-Da. Şi eu am ieşit pe poartă şi am plecat pe drum. 

Pe acelaşi subiect

Mama agresorului, speriată, a sunat la 112. Când i-a văzut la poartă pe oamenii legii, bărbatul a devenit şi mai agresiv. A dat drumul la câini şi a vrut să-i atace pe poliţişti. 

Împuşcat de poliţist după ce l-a ameninţat

Ana Maria Năstase, asistenta Ambulanță: Am fost solicitaţi prin apel 112 de către o femeie să intervenim la un pacient agitat. Am ajuns la faţa locului cu echipajul de poliţie. S-a intervenit pentru imobilizarea acestuia, el a devenit foarte agresiv. 

Părinţii agresorului-reporter: -A sărit cu cuţitul şi cu parul la poliţişti. 

-Şi domnii de la Poliţie ce au făcut?

-Au tras în el. 

Unul dintre agenţi a scos arma şi, după ce a tras şase focuri de avertisment, a tras două focuri şi înspre agresor, unul dintre ele lovindul în gambă.

Părinţii agresorului: De la alcool. Când nu bea e cel mai cuminte băiat. 

Individul agresiv a ajuns la spital şi este în afara oricărui pericol. Cazul a fost preluat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, care va face cercetări şi va dispune măsurile legale în cauză. Agresorul nu are antecedente penale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » "A vrut să sară cu cuţitul să mă taie". Un bărbat din Dâmboviţa a fost împuşcat de un poliţist, după un scandal monstru