Antena Meniu Search
x

Video Ipoteza lansată de iubitul Alinei în cazul crimei şocante din Mangalia. De ce ar fi hotărât Loredana să-şi ucidă cea mai bună prietenă: "Îi povestea tot"

Se conturează tot mai clar motivul crimei din Mangalia. Prietenia pe care tânăra care şi-a recunoscut fapta o avea pentru victima ei se transformase într-o invidie ucigaşă. Ar fi fost geloasă că Alina are o relaţie stabilă şi este apreciată la şcoală, spune familia tinerei ucise. În ultimele săptămâni, fata se plângea că vechea sa amică este tot mai violentă. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 08.08.2023, 19:13

Vezi și

Reporteri: De ce ai omorât-o? Îţi pare rău? Regreţi?

Petronela Atănăsoaie, mama Loredanei: Ce s-a întâmplat acolo nu pot să-mi dau seama! Ce fată frumoasă a fost.

Moartea dureroasă a Alinei, tânăra de 18 ani ucisă de cea mai bună prietenă, le-a sfâşiat sufletul femeilor care le-au crescut ca pe două surori. 

Ipoteza iubitului Alinei. De ce crede băiatul că fata a fost ucisă

Pe acelaşi subiect

Mătuşa Alinei a găsit puterea să o îmbrăţişeze pe mama fetei care a recunoscut crima sadică. Dincolo de durere rămâne întrebarea care le roade. De ce s-a transformat o prietenă de suflet în ucigaşă. Iubitul victimei are o ipoteză.

Sergiu Rangu, iubitul victimei: Alina îi povestea tot despre relaţia noastră şi... invidia. Ea a avut mai înainte o relaţie şi o bătea acela cu cine a fost şi se comporta urât cu dânsa şi era geloasă pentru că eu nu făceam treaba aceasta.

În plus, de când lucrau împreună pe litoral, Alina se tot plângea că prietena ei devine din ce în ce mai violentă cu ea.

Elena Timofte, mătuşa victimei: S-a dus fata la patron şi i-a spus: domu' patron, uite Loredana ce face, vine în cameră, trânteşte, izbeşte, mă agresează şi patronul nu a băgat-o în seamă. Cică are şapte bărbaţi, mamă, şi mă ia forţat să mă ducă în oraş şi pe mine.

Adolescenta criminală i-a uimit şi pe procurorii care se ocupă de caz

Adolescenta de nici 18 ani care şi-a omorât prietena a dovedit un sânge rece care i-a uimit pe procurori. În dimineaţa în care trupul Alinei a fost descoperit într-un parc din Mangalia, iubitul a primit un mesaj bizar de pe telefonul ei. Fata îl anunţa că îl părăseşte. Băiatului i s-a părut ceva straniu.

Sergiu Rangu, iubitul victimei: Mi-am dat seama că nu e ea şi tot am insistat să-i scriu şi să o sun. 

Alina nu mai avea cum să răspundă. Iar prietena ei, care îi luase zilele, încerca cu sânge rece să ascundă oroarea. Cele două locuiau în aceeaşi cameră la hotelul din Saturn unde erau cameriste. 

Iubitul fetei: "Voiam să o trezeşti pe Alina". 

Colega Alinei: "Nu, nu mă ating de ea. Se tot foieşte. Ar putea să verifice telefonul, dar nu vrea", se arată într-o conversaţie pe WhatsApp. 

Mesajele dintre iubitul Alinei şi ucigaşa fetei, înainte de crima oribilă

Apoi, ucigaşa i-a scris tânărului că iubita lui a plecat din cameră. 

Iubitul Alinei: "Îmi scrii dacă se întoarce? Scuze, sunt disperat."

Colega Alinei: "Dacă mai trimiţi pe cineva la mine la uşă, atât îţi trebuie. Încerc să dorm, omule. Nu mă interesează ce face ea", i-a răspuns fata, care a recunoscut că şi-a omorât prietena.

Ultima variantă în schimbul de mesaje a fost că Alina a plecat cu tot cu bagaje.

Colega Alinei: "Nu te mai iubeşte, Sergiu! Nu dă doi bani pe tine de a făcut asta!"

Fetele au fost colege de bancă încă din grădiniţă şi au rămas nedespărţite chiar şi în liceu

Victima şi cea care a recunoscut crima au fost colege de bancă încă din grădiniţă şi au rămas nedespărţite chiar şi în liceu. Aveau însă firi diferite.

Elena Calu, diriginta fetelor: Alina, o fată extrovertită, o fată veselă. Plină de viaţă. Loredana, o fată introvertită, o fată retrasă.

Alina visa să ajungă poliţistă, să aibă copii şi să scape din lumea sumbră în care a crescut. Bătută şi ţinută flămândă de tată, a fost la un pas să ajungă într-un centru de plasament. Fericită că a luat-o în grijă o mătuşă, învăţa bine la şcoală şi era premiantă. 

Paulina, mama Alinei: Zicea că se duce la facultate. Avea şi ea planuri. S-au stricat toate planurile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Ipoteza lansată de iubitul Alinei în cazul crimei şocante din Mangalia. De ce ar fi hotărât Loredana să-şi ucidă cea mai bună prietenă: "Îi povestea tot"