Antena Meniu Search
x

Video "A zis că mă omoară, că-mi dă foc la casă". Individul care a distrus cu târnăcopul maşina unei familii cu 4 copii din Timişoara, reţinut

Un bărbat înarmat cu un cuţit şi un târnăcop a terorizat o familie şi le-a distrus maşina. Agresorul a fost reţinut după aproape o săptămână. Părinţii cred că cei patru copii minori vor avea nevoie de consiliere psihologică. 

de Redactia Observator

la 19.04.2024, 19:26

Vezi și

Cu gluga pe cap, mănuşi şi ochelarii de soare care-i ascundeau privirea fioroasă, bărbatul de 40 de ani a început să ameninţe bărbatul baricadat în propria curte. Furios că nu poate ajunge la el, i-a distrus maşina cu un târnăcop. 

Bărbatul s-a oprit de abia după ce şi-a dat seama că e filmat

Victimă: A spus să ies afară că el mă omoară, că-mi dă foc la casă. Copiii erau acolo, au ieşit afară, au început să ţipe, să plângă, el a dat, a ridicat toporul, apoi a lovit maşina de două ori. A încercat să vină spre uşa de la intrare, să intre. 

Scandalul-monstru i-a alertat şi pe vecini, însă nimeni nu a avut curaj să iasă din casă. Bărbatul violent s-a îndepărtat doar după ce soţia victimei i-a spus că este filmat. Între timp, soţul suna la 112. 

Pe acelaşi subiect

Victimă: A încercat să vină spre uşa de la intrare, să intre. M-am speriat foarte tare, am sunat la 112. Poliţia a venit după 10 minute. El a plecat. Toată acţunea cred că a durat maxim 2 minute. A scos toporul din maşină şi a plecat. M-am speriat foarte tare. Mă simt în pericol. El clar a vrut să facă rău, să rănească pe cineva. Nu poţi să vii cu un cuţit şi un târnăcop la om în casă. 

Motivul atacului, un proces mai vechi

Bărbatul a mers la poliţie unde a depus o plângere împotriva indiviului. Victima le-a povestit anchetatorilor că motivul atacului ar fi o neînţelegere legată de un proces în care agresorul, fiul unui om de afaceri din Timișoara, a fost cercetat pentru trafic de droguri. Individul a fost reţinut abia azi, la aproape o săptămână după atacul şocant şi, relaxat, a luat în râs întrebările reporterilor.

Aurora Voicilă, purt de cuv IPJ Timiș: Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și amenințare.

Cei patru copii minori ai victimei au asistat la scenele şocante. Părinţii spun că vor avea nevoie de consiliere psihologică.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "A zis că mă omoară, că-mi dă foc la casă". Individul care a distrus cu târnăcopul maşina unei familii cu 4 copii din Timişoara, reţinut