Antena Meniu Search
x

Abandonată de mamă, o fetiţă din Prahova acuză că a fost abuzată sexual de către propriul tată, ani la rând

O poveste halucinantă zguduie liniştea unei localităţi din judeţul Prahova. O fetiţă îşi acuză propriul tată că ar fi abuzat-o sexual ani la rând, după ce a rămas în grija acestuia pentru că mama a plecat de acasă. Cazul a intrat acum în atenţia reprezentanţilor de la Protecţia Copilului care au deschis o anchetă.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 07.07.2022, 16:57

Calvar pentru o fetiţă din Prahova
Calvar pentru o fetiţă din Prahova - Shutterstock

Copila mai are alţi doi fraţi mai mici. Toţi au fost părăsiţi de mamă, iar la puţin timp după acest eveniment nefericit care le-a marcat viaţa, pentru copilă a început adevăratul calvar, scrie Observatorul Prahovean.

Ameninţată şi abuzată de propriul părinte

Tatăl ar fi abuzat-o în repetate rânduri, adresându-i de fiecare dată ameninţări. Bărbatul îi spunea că o va ucide dacă are curajul să povestească cuiva ceea ce se întâmplă la ei în casă. De frica ameninţărilor, fata a tăcut şi a suportat în continuare ororile.

Nu a mai rezistat însă, aşa că miercuri şi-a făcut curaj şi a fugit de acasă direct la secţia de poliţie din localitate. Acolo le-a povestit poliţiştilor întreg calvarul, mărturisind că ultimul abuz ar fi avut loc chiar în noaptea precedentă.

Pe acelaşi subiect

Copila a fost dusă la Institutul de Medicină Legală pentru a fi supusă unor investigaţii amănunţite care să confirme dacă este adevărat ceea ce a susţinut. Dacă analizele arată că fata are dreptate, tatăl ei riscă pedeapsa cu închisoarea pentru agresiune sexuală în formă continuată asupra unui minor, iar cei trei copii ar putea ajuge în grija unui asistent maternal.

Ce spun autorităţile

„Știm de situația acestor copii. Are loc o anchetă în acest sens. Cel mai probabil, fata abuzată, acum în vârstă de 15 ani, dar și frățiorii ei mai mici, de 12, respectiv 9 ani, vor fi scoși din familia abuzatoare, în speță tatăl, și vor ajunge în sistem de plasament”, a spus Mihaela Șindilă, director adjunct, DGAspC Prahova, pentru sursa citată. 

"La data de 7 iulie a.c., în jurul orei 5.00, la sediul Secției de Poliție Rurală Blejoi s-a prezentat o minoră în vârstă de 15 ani care a declarat faptul că ar fi fost agresată sexual de către tatăl ei. 

 În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun. Cercetarile sunt continuate de către polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului.", au transmis poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Abandonată de mamă, o fetiţă din Prahova acuză că a fost abuzată sexual de către propriul tată, ani la rând