Antena Meniu Search
x

Video Minoră abuzată şi forţată să se prostitueze timp de trei ani. Agresorii puseseră ochii şi pe sora ei de 14 ani

O adolescentă a fost victima unei reţele de traficanţi timp de trei ani! Bărbaţii au profitat că fata nu avea pe nimeni şi au forţat-o să se prostitueze. Au pus ochii şi pe sora ei, care abia a împlinit 14 ani, dar poliţiştii au intervenit la timp. Trei traficanţi şi cinci clienţi au fost ridicaţi de oamenii legii în cătuşe chiar din locuinţele lor.

de Redactia Observator

la 30.06.2022, 19:26

Vezi și

Coşmarul fetei a început când avea 13 ani. Cei trei proxeneţi, dintre care doi fraţi gemeni, au profitat că tatăl fetei a murit şi că mama ei era plecată la muncă în străinătate, în Germania. Adolescenta era în grija bunicului. Ani la rând a îndurat abuzurilor celor trei. Apoi, când a împlinit 16 ani indivizii au forţat-o să se prostitueze. 

Agresorii puseseră ochii şi pe sora ei de 14 ani

Bărbaţii îi găseau clienţii şi o duceau pe fată într-un parc sau chiar pe câmp. Cereau între 50 şi 100 de lei de la fiecare individ care profita de ea. Culmea, nimeni n-a bănuit nimic. 

''Nu s-a auzit nimic de ei, să facă ceva, atât că erau cu alcoolul.'' 

Pe acelaşi subiect

''Ştiam că bântuie prin tot satul, că nu lucrează, numai beau şi prostii.'' 

Proxeneţii au pus ochii şi pe sora mai mică a adolescentei. Are doar 14 ani şi indivizii voiau să o forţeze şi pe ea să se prostitueze. Azi-dimineaţă, oamenii legii le-au dat planurile peste cap. Cei trei bărbaţi s-au trezit cu mascaţii peste ei şi au plecat spre secţie încătuşaţi. 

''Nu v-a fost milă de fată?

De care fată?

Cea pe care aţi exploatat-o sexual, cu care aţi întreţinut relaţii sexuale?

Ce sexual?

Atunci de ce v-a luat poliţia? 

Eu nu ştiu.'' 

''Ai mai făcut puşcărie în trecut pentru că ai violat o fată

Da şi? Am greşit sau poate a vrut fata.''

Poliţiştii i-au găsit şi pe cinci dintre cei care au plătit pentru a abuza copila. Toţi au fost duşi la audieri. 

Copila a scăpat din mâinile traficanţilor la sfârşitul lunii martie, atunci când autorităţile au aflat prin ce trecea. Din acel moment a fost dusă într-o locuinţă protejată. 

Smaranda Marcu, DGASPC Timiş: Beneficiază de servicii de asistenţă psihologică, asistenţă medicală, orientare şcolară, suport material. 

Dincolo de declaraţiile oficialilor după fiecare astfel de caz, România pare să fie raiul traficanţilor de persoane. Un raport al Departamentului de Stat al SUA arată că Guvernul României nu face suficient pentru a preveni traficul de persoane şi pentru a proteja victimele. Numai în 2019, autorităţile au identificat 518 victime traficate pentru sex. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Minoră abuzată şi forţată să se prostitueze timp de trei ani. Agresorii puseseră ochii şi pe sora ei de 14 ani