Antena Meniu Search
x

Accesul la Twitter, întrerupt din cauza problemelor tehnice. Elon Musk: "La mine merge"

Accesul la Twitter a fost întrerupt în noaptea de miercuri spre jos, din cauza unor defecţiuni tehnice. Aproximativ 10.000 de utilizatori nu s-au putut conecta la propriul cont sau nu au putut consulta alte conturi, informează AFP, citat de Agerpres.

de Redactia Observator

la 29.12.2022, 09:08

Probleme Twitter
Accesul la Twitter a fost perturbat în noaptea de miercuri spre joi - Profimedia

Site-ul Downdetector a recenzat circa 10.000 de semnalări din partea internauţilor care nu reuşeau să acceseze Twitter, cu un maxim de semnalări în jurul orei 00:35 GMT, după care plângerile s-au împuţinat.

Nu se ştie încă amploarea întreruperii, dar jurnalişti AFP aflaţi în Statele Unite şi Asia au raportat dificultăţi în accesarea conturilor. Reţelele de socializare se confruntă frecvent cu probleme tehnice, însă întreruperile de lungă durată a serviciilor sunt rare.

Această problemă tehnică a survenit într-un moment sensibil pentru Twitter, care traversează o perioadă dificilă după achiziţionare platformei de Elon Musk contra sumei de 44 de miliarde de dolari în octombrie.

Cum a reacţionat Elon Musk

Pe acelaşi subiect

Miliardarul a concediat numeroşi angajaţi, inclusiv din echipele care se ocupă cu mentenanţa tehnică a platformei. Unui utilizator care l-a întrebat miercuri dacă Twitter s-a ''stricat'', Elon Musk i-a răspuns ''la mine merge''.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În afara Statelor Unite, numărul utilizatorilor care nu au reuşit să acceseze serviciul a variat de la câteva sute la mai multe mii.

Potrivit DownDetector, pana a afectat în principal persoanele care utilizează Twitter prin interfaţa web. Circa 10% dintre plângerile înregistrate de site-ul de monitorizare proveneau de la utilizatori ai aplicaţiilor mobile.

Cauza întreruperii nu este cunoscută încă. Potrivit serviciului Web NetBlocks este vorba despre pene internaţionale care ''nu au legătură cu perturbări sau filtre de internet la nivel naţional''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Accesul la Twitter, întrerupt din cauza problemelor tehnice. Elon Musk: "La mine merge"