Antena Meniu Search
x

Tinerii din maşina care a provocat accidentul cu 5 morţi de la Vaslui veneau de la discotecă (Video)

Un accident cu cinci morţi a avut loc Vaslui, după ce şoferul unei maşini cu numere de Bacău a încercat o depăşire riscantă. Tinerii din maşina care a provocat accidentul se întorceau de la o discotecă, potrivit unor surse şi mai aveau foarte puţin până acasă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 30.06.2019, 16:50

Accidentul cu 5 morti de la vaslui
Tinerii din maşina care a provocat accidentul cu 5 morţi de la Vaslui veneau de la discotecă (Video) - Observator.tv

Un accident cu cinci morţi a avut loc Vaslui, după ce şoferul unei maşini cu numere de Bacău a încercat o depăşire riscantă. Tinerii din maşina care a provocat accidentul se întorceau de la o discotecă, potrivit unor surse şi mai aveau foarte puţin până acasă.

Maşina a intrat pe contrasens pentru depăşirea a două autoturisme, însă şoferul nu a mai avut timp să finalizeze manevra şi a intrat în coliziune frontală cu maşina care venea din sens opus, antrenând în accident încă un autoturism.

Tinerii din maşina care a provocat accidentul cu 5 morţi de la Vaslui veneau de la discotecă

Cinci tineri se aflau în autoturismul cu numere de Bacău, care a provocat accidentul, toți din Galați. Potrivit unor surse din Poliţie, în noaptea respectivă fuseseră la o discotecă şi se îndreptau spre casă.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai aveau aproape 20 de kilometri până la destinaţie, când şoferul maşinii a decis că trebuie să facă o depăşire. Nu s-a asigurat corespunzător şi a intrat în coliziune frontală cu o maşină care venea din sens opus, antrenând în accident încă un autoturism care se afla pe şosea.

Patru tineri din maşina de Bacău au murit. Şoferul de 31 de ani, un tânăr de 26 de ani și o adolescentă de 17 ani din localitatea Gohor. O altă adolescentă de 19 ani din mașină era din Priponești, tot județul Galați. O altă fată din Priponești, de 15 ani, e grav rănită.

În mașina de București, izbită în plin de automobilul de Bacău se aflau tot 5 persoane. Șoferul, un tânăr de 34 de ani din Iași a murit. O copilă de 13 ani și o femeie de 35 de ani, tot din Iași, sunt rănite. Ceilalți pasageri, o tânără de 33 de ani din Siret și un tânăr de 35 de ani din Bacău sunt, de asemenea, răniți.

A treia mașină lovită în accidentul din Bădeana avea ca ocupanți doi soți din Bulgaria, un tânăr de 35 de ani și o tânără de 32 de ani, care au fost răniți.

Poliţiştii încă analizează cauzele care au dus la tragedia cu 5 morţi din Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tinerii din maşina care a provocat accidentul cu 5 morţi de la Vaslui veneau de la discotecă (Video)