Antena Meniu Search
x

Un şofer de 15 ani a spulberat o mamă care îşi plimba copilul, în Alexandria

Un grav accident a fost comis duminică seară în zona Pădurea Vedea din Alexandria, Teleorman, de un adolescent de 15 ani, aflat ilegal la volanul unei maşini. Tânărul a lovit o mamă care îşi plimba copilul aflat pe o trotinetă. Băieţelul de 2 ani, de asemenea, a fost lovit de maşină, arată o înregistrare video obţinută de Observator.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 12.07.2020, 23:25

Un băiat de 15 ani a provocat un accident în Alexandria, unde a lovit o mamă care îşi plimba copilul Vezi și
  • Adolescentul a luat cheile de la maşina tatălui, spun martorii.
  • Tânărul a lovit şi două maşini parcate.

Şoferul de 15 ani se afla într-o maşină cu volan pe dreapta. Conform martorilor, adolescentul era la iarbă verde cu familia, dar a furat cheile de la maşina tatălui său şi a plecat să se plimbe. El a pierdut controlul maşinii şi a lovit o tânără mamă care era într-o parcare, alături de băieţelul ei de 2 ani care se afla pe o trotinetă.

Şoferul de 15 ani a izbit şi 2 maşini parcate. El a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins ulterior de poliţişti.

Ce spune Poliţia

Anchetatorii au confirmat că maşina era a tatălui adolescentului, iar băiatul a luat-o fără ştirea părintelui. Accidentul s-a produs după explozia unui pneu, iar băiatul nu a mai putut controla automobilul.

"Din primele cercetări polițiștii au stabilit că, în timp ce un minor în vârstă de 15 ani din municipiul Alexandria conducea autoturismul aparținând tatălui său, pe care l-a sustras fără știrea acestuia, pe aleea de acces către pădurea Vedea, din cauza unei explozii a pneului stâga față, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a accidentat doi pietoni, o femeie în vârstă de 32 de ani și copilul acesteia, în vârstă de doi ani, ambii din mun. Alexandria, care se deplasau în imediata apropiere a autovehiculelor parcate în locuri special amenajate", se afirmă într-un comunicat al IPJ Teleorman.

Prins de poliţişti după ce a fugit de la locul impactului, adolescentul e cercetat acum de poliţişti. Anchetatorii au întocmit dosar penal și fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, conducere fără permis și furt în scop de folosință. 

Tânărul a fost supus şi etilotestului, dar nu a consumat băuturi alcoolice, au mai precizat poliţiştii.

Mama în vârstă de 32 de ani şi băieţelul ei au fost transportaţi la spital şi au primit îngrijiri medicale. Ei sunt în afara oricărui pericol, au spus surse medicale.

- Acest articol a fost realizat cu informaţiile furnizate de corespondentul Observator în Teleorman, Paul Nanian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Un şofer de 15 ani a spulberat o mamă care îşi plimba copilul, în Alexandria