Antena Meniu Search
x

Accident groaznic în Arad. Sunt doi morţi şi doi răniţi grav, după ce un autoturism s-a izbit frontal de un TIR

Două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte două sunt rănite grav după ce autoturismul în care se aflau a fost implicat într-o coliziune cu un TIR.

Două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte două sunt rănite grav după ce autoturismul în care se aflau a fost implicat într-o coliziune cu un TIR, joi seară, pe DN 79 (şoseaua Arad-Oradea), traficul fiind blocat între localităţile arădene Şimand şi Zimandu Nou.

Potrivit primelor informaţii de la faţa locului, pe DN 79 Arad – Oradea, între localităţile Şimand şi Zimandu Nou, un TIR şi un autoturism în care se aflau patru persoane s-au ciocnit frontal.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca, a declarat că au fost descarcerate două persoane din maşină, un bărbat i o femeie, însă au decedat. Ceilalţi doi ocupanţi ai autoturismului au fost răniţi.

Circulaţia rutieră pe DN 79 este oprită între cele două localităţi, pe ambele sensuri, şi va fi reluată în condiţii normale în jurul orei 19.00.

Poliţiştii fac cercetări la locul accidentului pentru a stabili cauzele coliziunii, în timp ce supravieţuritorii au fost duşi la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Accident groaznic în Arad. Sunt doi morţi şi doi răniţi grav, după ce un autoturism s-a izbit frontal de un TIR